نودل نوعی غذاى فورى محسوب می‌شود که طرفداران بسیاری دارد.این خوراکی خوشمزه خطر ابتلا به چاقی را در افراد افزایش می دهد.اما نودل عوارض دیگری هم دارد که منجر شده کارشناسان تغذیه درباره مصرف این خوراکی به افراد هشدار بدهند.تحقیقات نشان می دهد نوعی ماده افزودنیدر نودل وجود دارد که می تواند جان شما را نشانه بگیرد.

ترتیارى بوتیل هیدروکینون (tbhq) یک افزودنی غذایی و محصول جانبی تولید شده در صنعت نفت است که در برخى مواد غذایى فورى مورد استفاده قرار مى گیرد.
این ماده افزودنی در برخى نودل‌ها به چشم می‌خورد و نمک، شکر، روغن پالم، آرد گندم، رنگ‌ها و طعم دهنده هاى مصنوعى از دیگر مواد تشکیل دهنده آنها به شمار می‌آید.
همچنین این غذای خوشمزه با نمک، ادویه، شکر و مونو سدیم گلوتامات طعم دار می‌شود.
طی یک مطالعه از سوى یک متخصص گوارش معده که با دوربین معده فردى را دو ساعت پس از خوردن نودل مورد تحلیل قرار داد، مشخص شد که نه تنها نودل‌ها به آسانى هضم نمى شوند، که با جذب مواد مغذی و غذایى در معده ممانعت می‌کنند که در نهایت به دلیل ورود ماده هضم نشده به روده از بدن دفع مى شوند.
از طرفی در بسیاری از تحقیقات نشان داده شد که رنگ‌ها و طعم دهنده‌های مصنوعی موجب از بین رفتن سلول‌های بدن می‌شود.
نودل حاوی بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ میلی گرم سدیم و مقدار زیادی آرد گندم است و اگر می‌خواهید سالم بمانید از مصرف مداوم نودل پرهیز کنید.
گفتنی است؛ در کشور کره جنوبی نودل به طور مداوم مصرف می‌شود به طوری که ۱۱ هزار نفر از این غذای فوری به طور منظم استفاده می‌کنند و در معرض خطر ابتلا به دیابت، سندرم متابولیک و سکته مغزی قرار دارند. به همین دلیل متخصصان مصرف غذاهای سالم خانگی را توصیه می‌کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران