شتر ها منشأ سرماخوردگی میباشند

ویروسی که انسان را به بیماری سرماخوردگی دچار می کند از طریق هوا و آب و حتی غذای آلوده به آن ویروس، منتقل می شود. بعضی افراد وقتی سرما می خورند، سریعا خوب می شوند اما برعکس افرادی هستند که چندین روز این ویروس در بدنشان می ماند.

ضعف سیستم ایمنی، فرد را بیشتر مستعد ابتلا به آنفلوآنزای ویروسی و سرماخوردگی می‌کند.به گزارش هلث نیوز، برخی از علایم شایع آنفلوآنزا شامل تب، سردرد، سرفه، خستگی، گلودرد، اسهال و استفراغ است.در ادامه مطلب به ۷ دلیل درمان نشدن سرماخوردگی اشاره می شود.
استرس:
استرس، هورمونی به نام کورتیزول در بدن آزاد می‌کند. این هورمون سیستم ایمنی بدن را ضعیف می کند و درنتیجه روند بهبود سرماخوردگی کندتر می شود.
سیگار کشیدن:
سیگار کشیدن تراکم مخاط را در بینی بدتر می کند. درنتیجه سرماخوردگی دیرتر درمان می‌شود.
اسپری ضد احتقان:
استفاده بیش‌ازحد از اسپری ضد احتقان التهاب دستگاه تنفسی را تشدید می کند و در نتیجه دوره بیماری طولانی‌تر می‌شود.
ورزش بیش‌ازحد:
شکی نیست ورزش برای سلامت بدن مفید است؛ اما افراط در آن به‌ویژه هنگامی‌که سرما خورده اید می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار دهد و روند بهبودی طولانی‌تر شود.
حساسیت:
حساسیت به غبار، موی حیوانات، گرده و … حفره‌های بینی را ملتهب و روند درمان سرماخوردگی را کندتر می کند.
سینوزیت:
اگر دچار سینوزیت هستید، با توجه به عفونت و التهابی که در حفره بینی به وجود می‌آید، ممکن است علایم سرماخوردگی بهبود پیدا نکند، مگر اینکه سینوزیت درمان شود.
پنومونی:
اگر به ذات‌الریه مبتلا هستید ، دستگاه تنفسی تان مستعد ابتلا به عفونت می‌شود و احتمالاً سرماخوردگی تان به ‌سرعت بهبود نخواهد یافت.
منبع: خبرپو