برای درمان بیماری لنفوم از چه روش های درمانی می توانیم کمک بگیریم این سرطان با التهاب غدد لنفاوی در نواحی مختلف بدن از جمله زیربفل ،کشاله ران ،بناگوش و شکم خود را نشان میدهد می توانید با روش های تغذیه ای مناسب مانع پیشروی این بیماری در بدنتان شوید .

لنفوم نوعی سرطان است، زمانیکه سلول ها در طحال و غدد لنفاوی تومورها را تشکیل می دهند. درمان لنفوم ها معمولا شامل شیمی درمانی و رادیوتراپی است. همچنین پیروی از یک رژیم غذایی شامل موادغذایی برای مقابله با لنفوم ها می تواند در کمک به بهبودی یا درمان موثر باشد.


غلات کامل

غلات کامل برای مقابله با لنفوم ها بسیار موثر است. این موادغذایی میزان فراوانی موادمعدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان هایی برای تقویت سیستم ایمنی دارند. برای نمونه، غلات کامل حاوی سلنیوم بوده، این ماده معدنی ضروری با کمک به تولید سلول های خونی در تقویت سیستم ایمنی و عملکرد عمومی بدن موثر است. همچنین مصرف غلات کامل از جمله بلغور، میلت، جودوسر، گندم سیاه، برنج وحشی، برنج قهوه ای و جو توصیه می شود.


میوه ها و سبزیجات

میوه ها و سبزیجات نیز مانند غلات کامل سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشند. براساس گزارش انستیتوی ملی سرطان در ایالات متحده، آنتی اکسیدان ها از سیستم ایمنی بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد ناشی از بیماری هایی از جمله لنفوم محافظت می کنند. برای نمونه، بیشتر میوه ها و سبزیجات حاوی فیبر و آنتی اکسیدان های ویتامین A و ویتامین C می باشند. بنابراین می توانید از میوه هایی مانند پرتغال، سیب، اسفناج، سبزی خردل، سبزی کلارد، گریپ فروت، موز، بلوبری، توت فرنگی، رزبری، هندوانه، بروکلی، کلم کیل، هویج و سبزیجات برگ سبز استفاده کنید.


چربی های سالم

مصرف چربی های سالم موجود در ماهی و مغزهای آجیل برای بیماران مبتلا به لنفوم مفید است. چربی های چند اشباع نشده نیز برای رشد، نمو و عملکرد مغز اهمیت دارند. این چربی ها حاوی امگا ۳ بوده که در تنظیم سیستم قلبی عروقی مفید است. بنابراین برای پخت و پز از روغن های سالمی مانند روغن زیتون و کانولا استفاده کنید. نمونه هایی از موادغذایی با چربی های سالم شامل ماهی ساردین، سالمون، شاه ماهی، ماهی هالیبوت، خال مخالی، تن، قزل آلا، دانه بذرکتان، گردو، بادام است. براساس مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، از مصرف چربی های ناسالم موجود در منابعی مانند کیک های پخته، کلوچه ها، کراکر، دونات، سیب زمینی سرخ کرده و سایر موادغذایی فرآوری شده اجتناب کنید.


آب

مصرف میزان کافی آب در روز برای بیماران مبتلا به لنفوم مهم است. براساس گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، مصرف روزانه حداقل ۶ لیوان آب توصیه می شود. آب باعث خروج سموم از بدن و طبیعی شدن فرآیند ساخت خون می شود.

نسخه