کیک زعفرانی

زعفران خاصیت های متعددی همانند افزایش اشتها،بهبود عملکرد گوارش،رفع اسید معده،کاهش درد قاعدگی،کاهش کلسترول خون،ضد سرطان،ضد التهاب بودن،مقابله با افسردگی،مقابله با اضطراب و … دارد.میخواهیم شما را با مواد لازم و طرز تهیه کیکی به نام کیک زعفرانی آشنا کنیم که در آن زعفران پر خاصیت استفاده میشود.

نکته جالب در تهیه‌ی این کیک، عدم استفاده از تخم مرغ است.

شما می‌توانید این کیک را تهیه کرده، برش دهید و در روزهای عید نوروز، با آن از میهمانان خود در کنار چای یا قهوه، پذیرایی کنید.

مواد لازم :

آرد سمولینا: یک و نیم پیمانه
آرد معمولی: نصف پیمانه
شکر: یک پیمانه
زعفران: به میزان لازم
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
خلال بادام: نصف پیمانه
نمک: کمی

کیک زعفرانی

طرز تهیه :

آردها، شکر و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم و نمک را نیز به آنها اضافه می‌کنیم.

روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

زعفران آب شده را نیز به مواد می‌افزاییم.

قالب کیک را از قبل چرب می‌کنیم و کف آن، خلال بادام می‌ریزیم. مواد کیک را روی خلال بادام‌ها ریخته و کیک را در فری که از قبل روشن کرده‌ایم به مدت نیم ساعت قرار می‌دهیم.

پس از آن، اجازه می‌دهیم تا کیک سرد شود و بعد آن را به شکل‌های دلخواه، برش می‌دهیم.
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان