بسیاری از روانشناسان برای پشت سر گذاشتن سختی ها و بزنگاه های دشوار زندگی بکار بردن هیجان مثبت را توصیه می کنند.هیجان هم دارای بعد مثبت است و هم بعد منفی.از جمله مواردی که می توان برای بعد مثبت هیجان ذکر کرد،می توان به عشق، امید و علاقه اشاره کرد و برای بعد منفی آن می توان افسردگی، عدم امیدواری و ناامیدی را ذکر کرد.

دکتر پریناز بنی سی، روانشناس تربیتی و استاد یار دانشگاه درباره مثبت اندیشی به عنوان قدم اول در کمک به روبرو شدن با سختی های زندگی، اظهار داشت: هیجان ها در زندگی هر فرد بارها تکرار میشوند.

این روانشناس تربیتی، درباره تشریح  هیجان مثبت اظهار کرد: هیجان مثبت بیانگر این است که ما بتوانیم اطرافیان را تشویق یا حمایت کنیم. به آنها قدرت داده و عزت نفس بدهیم تا بتوانند به خودشان امیدواری بدهند. ما در بحث روانشناختی می بینیم که خیلی اوقات افرادی با بیماری های نادر که از زندگی ناامید شدند و دکتر جواب منفی به آنها داده، توانسته اند با امید وضعیت قبلی و سلامتی شان را به دست آوردند.بنی سی بر انرژی و امیدواری که افراد می توانند داشته باشند، تاکید کرد و افزود: این امیدواری در بهبود سلامت اشخاص موثر است. سلامت روانی و سلامت جسمی جدا از هم نیستند و به سلامت عمومی فرد کمک می کنند. ضرورت دارد در برخورد با افرادی که بیمار هستند در قدم اول به خودمان انرژی مثبت بدهیم، یا انگیزه و امیدواری داده و صبر داشته باشیم. هر قدر سعی و تلاش داشته و انرژی خوبی به خود و اطرافیان بدهیم، تاثیرگذاری بیشتری خواهیم داشت .

وی در پایان از خانواده ها خواست در شرایط سخت زندگی، امید به خدا را فراموش نکنند و با پشتکار بیشتر از هر شکستی نهراسند.
منبع:میزان