خشک کردن میوه ها، شاید کار سختی نباشد ولی خیلی در اقتصاد خانواده نقش آفرین است. میوه هایی که در آستانه ی خراب شدن هستند را با این روش خشک کنید و در مواقع نیاز، آنها را مصرف کنید و از آن لذت ببرید.

با خشک کردن میوه ها، هم مواد معدنی آن از بین نمی‌رود و هم جزو تنقلاتی به شمار می‌رود که بخصوص در این ایام و با نزدیک شدن به روزهای عید نوروز کاربرد و استفاده بیشتری دارد.

یک پیمانه شکر را با سه چهارم پیمانه آب به مدت پنج دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید. سپس میوه‌های مورد نظرتان را (نارنگی، پرتقال، موز، آناناس، کیوی، سیب و مانند اینها) حلقه حلقه کرده، به شربت آغشته کنید. میوه‌هایی چون پرتقال و نارنگی را می‌توانید با پوستشان حلقه کنید. اضافه شربت را بگیرید. کف سینی یک کاغذ روغنی پهن کنید و میوه‌ها را کنار هم بچینید. دقت کنید که میوه‌ها در این مرحله روی هم قرار نگیرند.

فر را روشن کرده، تنظیم آن را روی کمترین حرارت ممکن قرار دهید. سینی را در فر بگذارید و وقتی روی میوه‌ها خشک شد، سینی را خارج کرده و میوه ها را برگردانید. دوباره سینی را در فر بگذارید تا روی دیگر میوه‌ها نیز خشک شود.
این کار معمولا بین یک تا سه ساعت زمان لازم دارد. پس از آن میوه خشک شما آماده است.
اگر فر نداشتید نیز میتوانید پس از آغشته کردن میوه‌ها به شربت، آنها را روی سینی گذاشته، برای حفاظت از گرد و غبار روکشی روی آن پهن کنید و سینی را پره‌های شوفاژ بگذارید تا بمرور میوه‌ها خشک شوند.
انتهای پیام/
میزان