مارچوبه، یکی از سبزیجاتی است که در فصل بهار، زیاد دیده می شود. مارچوبه ی تازه، در درمان بسیاری از بیماری ها موثر است. بیماری هایی همچون سرطان و کاهش عملکرد مغز. همچنین این سبزی باعث می شود که پیری، دیرتر به سراغتان بیاید چون سرشار از آنتی اکسیدان می باشد.

۱. مارچوبه سبزی مملو از مواد مغذی
مارچوبه منبع بسیار خوبی از فیبر، فولات، ویتامین‌های A ،C و K و کروم (یک ماده معدنی کمیاب) بوده که باعث افزایش توانایی انسولین برای انتقال گلوکز از جریان خون به سلول‌های بدن می‌شود.

۲. با مارچوبه به جنگ سرطان بروید
این گیاه در گروه سبزیجاتی مانند آوکادو، کلم پیچ و بروکلی به عنوان یک منبع ویژه و غنی از گلوتاتیون قرار دارد که یک ترکیب ضدسرطان و از بین برنده رادیکال‌های آزاد شناخته شده، مارچوبه در مبارزه با انواع خاصی از سرطان، مانند استخوان، سینه، روده بزرگ، حنجره و ریه تاثیرگذار است.
۳. مارچوبه منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها
این سبزی با خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و غنی بودن از آنتی اکسیدان‌ها روند پیری را کند کرده و در مبارزه با بسیاری بیماری‌ها مفید است.
۴. مارچوبه تقویت کننده مغز
یکی دیگر از ویژگی ضد پیری این گیاه، تقویت مغز و مبارزه با زوال عقل است. سبزی‌های برگ دار مانند مارچوبه حاوی فولات و ویتامین B۱۲ بوده که در ماهی، مرغ، گوشت و لبنیات وجود داشته و در پیشگیری از اختلال شناختی مغز نقش بسزایی دارد.

۵. مارچوبه ادرار آور طبیعی

این سبزی سطح بالایی از اسید آمینه آسپاراژین را دارد که به عنوان یک ادرارآور طبیعی عمل کرده و نه تنها مایع اضافی بلکه نمک اضافی را دفع می‌کند، این گیاه برای افرادی که از اِدم یا تجمع مایعات در بافت‌های بدن، فشار خون بالا یا سایر بیماری‌های مربوط به قلب رنج می‌برند، مفید است.
۶. سبزی ضد نفخ قوی
این گیاه در از بین بردن نفخ و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به دلیل وجود فیبر محلول و نامحلول در آن بسیار موثر است.

 

 

۷. لاغری آسان با مارچوبه
یک فنجان مارچوبه ۳۲ کالری دارد، این سبزی نه تنها چربی و کالری داشته بلکه در کاهش وزن موثر بوده و موجب احساس سیری در بین وعده‌های غذایی می‌شود و همچنین در تحقیقات نشان داده شده که این سبزی در کاهش کلسترول نقش موثری دارد.

خبرنگاران جوان