images

این مخلوط که پایپرین نام دارد تولید انزیم های مخصوصی را در بدن زیاد میکند که جذب مواد مقوی و مفید غذاها را آسان تر می کند.به

این ترتیب مواد مغذی ساده تر وارد جریان خون شده و توسط سلول ها جذب می شوند.پایپرین همچنین لوزالمعده را تحریک به تولید انزیم هایی می کند که در تجریه بهتر پروتئین ها موثر است. با این کار غذا مدت کمتری در بدن باقی می ماند و شما بعد از خوردن احساس سنگینی نخواهید کرد.یکی دیگر از فواید مصرف فلفل سیاه ترشح هورمون اندورفین در مغز است که احساس شادی و لذت را در انسان افزایش داده و مانع از بروز افسردگی می شود. پایپرین همچنین فعالیت مغز را افزایش داده و دردهای بدن را کم می کند. به دلیل همین ویژگی ها استفاده از فلفل سیاه در کنار غذا می تواند مانع از ابتلا به بیماری های سیستم گوارشی شده و از سرطان روده بزرگ و کوچک پیشگیری کند.

منبع-http://www.kazemidiet.ir