برای کاهش خطر سرطان در بدن از چه راهکارهایی می توانیم کمک بگیریم ؟این عارضه با تغذیه چگونه قابل پیشگیری خواهد بود ؟دستورالعمل های تغذیه ای در این زمینه را میشناسید ؟سعی کنید خوردنی های شیرین و پرکالری را کنار بگذارید و میوه و سبزی بیشتری میل کنید .

آوریل ماه کنترل سرطان است، به طوریکه در این زمان بر انجام کارهایی در جهت کاهش خطر ابتلا به سرطان تاکید می شود. براساس انستیتوی تحقیقات سرطان در ایالات متحده، تغییراتی در سبک زندگی و همچنین تشخیص زودهنگام می تواند تقریبا از نیمی از بیشتر سرطان ها پیشگیری کند.

دستورالعمل های تغذیه ای

رژیم غذایی یکی از مهم ترین عوامل تحت کنترل به حساب می آید که در کاهش خطر ابتلا به سرطان تاثیر دارد. در حقیقت راهنمای غذایی برای پیشگیری از سرطان همانند سایر بیماری ها از جمله بیماری قلبی و دیابت است. به طور کلی دستورالعمل های تغذیه ای برای کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان شامل موارد زیر است:

  • حفظ وزن سالم: مصرف موادغذایی با افزودنی های قندی و چربی را محدود کنید، زیرا برخلاف موادمغذی بسیار کمی که دارند، مقدار زیادی کالری برای بدن فراهم می کنند.
  • مصرف سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و بقولات : بشقاب خود را با میوه ها و سبزیجات پر کنید، همچنین بهتر است نیمی از غلات مصرفی از غلات کامل باشد.
  • محدود کردن وعده های مصرفی گوشت: برای دریافت پروتئین مورد نیاز از موادغذایی متنوعی مانند غذاهای دریایی، مرغ، گوشت بدون چربی، بقولات، تخم مرغ و مغرهای آجیل استفاده کنید.
  • کاهش مصرف نمک (سدیم): برای اطلاع از میزان سدیم موجود در محصولات به برچسب موادغذایی مراجعه کنید.

نسخه