اگر از سس های ساده و معمولی که تا بحال در کنار غذاهای مختلف چشیده اید خسته شده اید پیشنهاد می کنیم غذاهایتان را با برخی طعم ها و مزه های جدید همراه کنید، سس هایی که در این بخش آموزش داده می شوند فوق العاده خوشمزه بوده و مناسب با هر نوع سلیقه غذایی می باشند.

امروز با نگاهی به ویترین فروشگاه‌های مواد غذایی انواع و اقسام سس‌ها خودنمایی می‌کند و مردم و خانواده‌ها را به هوس خرید می‌اندازد، اما پیشنهاد بهتر این است که سس‌هایی تهیه کنید که ضمن خوشمزه بودن، کاملا سالم و مفید باشد، مثل سس‌هایی که دکتر رسول حیدری، محقق و مشاور تغذیه سالم  به تهیه آن اشاره کرده است:

     سس رب انار
مواد لازم:
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: به میزان لازم
مغز گردو پودر شده: 5 عدد
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه:رب انار را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود.

     سس زرشک
مواد لازم:
آب زرشک: 2/1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
نعناع خشک: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: 2/1 قاشق چایخوری
روغن حیوانی(گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون:
4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:آب زرشک و بقیه مواد را در ظرفی ریخته، خوب مخلوط می‌کنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود.

     سس گردو
مواد لازم:
مغز گردو پودر شده: 10 عدد
آب لیموترش تازه: 4 قاشق غذاخوری
آب: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری
روغن حیوانی(گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:گردو پودر شده را به همراه بقیه مواد در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا سس یکنواختی حاصل شود.

     سس مخصوص
مواد لازم:
نخود پخته شده: یک پیمانه
ارده: 3 قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: به میزان لازم
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز: به میزان لازم
زعفران آب شده: به میزان لازم
روغن حیوانی(گاوی)، روغن کنجد یا روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه:تمام مواد را درون مخلوط کن می‌ریزیم تا با هم مخلوط شوند و سس غلیظ و یکنواختی به دست آید، سپس زرشک را به آن اضافه می کنیم.

اصفهان زیبا