متخصصان معتقدند که هر فرد می بایست در طول زندگی 7 لیوان آب بنوشد. این میزان تشنگی عادی است و سبب حفظ سلامتی شما می شود همچنین مصرف کمتر از این مقدار آب موجب بیماری شما نیز می شود. اما مصرف بیش از این مقدار آب نشان دهنده ابتلا به برخی بیماری هاست که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

گاهی نیاز بدن به نوشیدن آب طبیعی است اما در برخی شرایط این حس غیرطبیعی است پس باید نگران شد و علت تشنگی زیاد را دریافت.
احساس تشنگی امری طبیعی است که ممکن است به دلیل کم آبی بدن، غذاهای شور و کار زیاد باشد، اگر چه گاهی اوقات تشنگی شدید ممکن است نشان دهنده بیماری باشد، باید با در نظر گرفتن اینکه بدن شما رطوبت کافی را دارد ولی باز هم شما احساس تشنگی می کنید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.
کم شدن آب بدن شرایطی است که بدنتان آب کافی را برای انجام وظایف خود ندارد و ممکن است به دلایل مختلف مانند اسهال، استفراغ و تعرق زیاد رخ داده باشد.

بیماری هایی که علت تشنگی زیاد هستند

7 علت معمول تشنگی زیاد

در این مقاله لیستی از علل تشنگی تهیه کرده ایم که در ادامه به آن می پردازیم.
1. دیابت : وقتی قند خون بالا می رود فشار زیادی به کلیه ها وارد می شود که منجر به ایجاد ادرار میشود و گلوکز اضافی دفع می شود.
2. دیابت نوع1 : این نوع دیابت بر اساس عدم تعادل هورمون ها دسته بندی می شود و روی جذب تاثیر می گذارد و هنگام ادرار آب زیادی از بدن دفع می شود.
3. دوره قاعدگی : در این دوره باید آب فراوانی را میل کنید چون هورمون پروژسترون و استروژن روی سطح مایعات بدن تاثیر می گذارد.
4. دهان خشک : اشتباه رایجی که همیشه وجود دارد این است که فکر می کنند، خشکی دهان به دلیل تشنگی شدید است اما دلیل دیگر خشکی نابهنجار دهان مخاط دهان است.
5. کم خونی آنمی : کم خونی ناگهانی که در نتیجه خونریزی قاعدگی یا خونریزی معده رخ می دهد، علت رایج آنمی محسوب می شود به همین دلیل بدن برای جبران از دست دادن مایعات بدن آب را جایگزین می کند.
6. فشار خون پایین : فشار خون پایین، افسردگی، عصبانیت، تشنگی و سرگیجه را در پی دارد.
7. رژیم غذایی : غذاهایی که ادرار آور هستند مانند :کرفس ، لیمو و چغندر احساس تشنگی را بیشتر می کنند.
منبع: نمناک