پیدایش میوه آووکادو  به حدود ده هزار سال پیش در قاره آمریکا جنوبی بر می گردد که این میوه با بررسی جدید محققان دارای خواص درمانی و فواید گوناگونی برای سلامتی بدن انسان می باشد.

بررسی مجدد نتایج چندین مطالعه در مورد تاثیرات آووکادو بر سلامتی حاکی از آن است که این میوه در درمان سندرم متابولیک موثر است.

سندرم متابولیک مجموعه‌ای از فاکتورهای خطرزا به حساب می‌آید که می‌تواند احتمال بروز دیگر مشکلات جسمی از قبیل دیابت نوع دو، بیماری قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.

از جمله فاکتورهای خطرزای این بیماری شامل چاقی شکمی، سطح پایین کلسترول خوب (HDL)، بالا بودن سطح تری گلیسیرید، فشار خون بالا و بالا بودن قند خون ناشتا می‌شود.

به گفته پزشکان وجود حداقل سه مورد از این فاکتورهای خطرزا در تشخیص ابتلای فرد به سندرم متابولیک، تعیین کننده است. همچنین داشتن یک رژیم غذایی سالم یکی از بهترین روش‌ها برای پیشگیری یا درمان سندرم متابولیک است که طبق بررسی‌های انجام گرفته میوه آووکادو باید بخشی از این رژیم غذایی باشد.

مطالعات متعددی در مورد تاثیرات بالقوه میوه آووکادو بر سلامتی انجام گرفته است. به طور مثال مطالعه انجام گرفته در سال ۲۰۱۴ حاکی از آن است که مصرف نیمی از این میوه همراه با وعده غذایی نهار به کاهش وزن کمک می‌کند. همچنین نتایج مطالعات اخیر نشان می‌دهد که مصرف آووکادو با کاهش سطح کلسترول بد خون (LDL) مرتبط است.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال نیوز تودی، این فوائد آووکادو به ترکیب‌های زیست فعال موجود در این میوه نسبت به داده می‌شود که شامل کاروتنوئیدها، اسیدهای چرب، مواد معدنی همچون کلسیم، آهن و روی و ویتامین‌های A، B، C و E است.

منبع/ایسنا