برخی افراد که از فشار خون بالا رنح میبرند بهتر است از مصرف برخی خوردنی های تشدید کننده این عارضه پرهیز کنند، طب سنتی میگوید موادغذایی با طبع گرم برای مبتلایان به نوسانات فشار خون مضر و خطرساز خواهند بود وباعث افزایش غلظت خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا خواهند شد. مصرف ترشی جات برای کنترل فشار خون این افراد توصیه می شود.

هفته ای دو کیلو وزن کم کنید !

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید

 به گفته یک متخصص طب سنتی، برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند؛ افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف شیرینی‌ها، بویژه شیرینی‌های چسبناک نیز دچار فشار خون بالا شوند.

دکتر مجید انوشیروانی افزود: شیرینی‌های چسبنده مانند ارده، شیره، و خرما ممکن است تدریجاً در افراد مستعد با مزاج گرم و تر، فشار خون را بالا ببرند.

به گفته او پرفشاری خون ناشی از خوردن شیرینی ها می‌تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، سرخی چشم‌ها و صورت، و شنیدن صدایی همهمه‌وار در گوش‌ها همراه با علایمی دیگر از جمله جهش و پُری نبض ظاهر شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد تصریح کرد: چنین افرادی ممکن است دچار غلظت خون نیز باشند که در این ‌صورت مصرف داروهای ضد فشار خون با اثر ادرارآور، مانند تریامترن اچ و هیدروکلروتیازید و فورزماید، ممکن است وضع را بدتر کند.

انوشیروانی توصیه کرد: بهتر است افراد چاق و پرخون با فشار بالا، از مصرف بیش ‌از حد شیرینی‌ها بویژه در فصل بهار پرهیز کنند و به سوی خوراکی‌هایی با مزۀ ترش ملایم طبیعی بروند. زرشک، آلو، آلبالوی خشک، برگۀ زردآلوی ترش و شیرین و لواشک‌های ترش طبیعی، نمونه‌های خوبی از این خوراکی‌ها هستند که هر کدام در جای خود مفید خواهند بود.

سلامت آنلاین