اگر در وعده های غذایی خود تنوع ایجاد کنیم، خانواده با شور و اشتیاق بیشتری برای خوردن غذا همراه با هم علاقه نشان می دهند و سفره های ما میزبان تمام افراد خانواده خواهد بود. خوراک لوبیا و بشقاب سبزیجات یک غذای مقوی با کالری متوسط است که به خوبی میتواند فرد را سیر کند.مواد مورد نیاز برای این خوراک بسیار ساده و در دسترس هستند و به راحتی میتوان این غدای خوشمزه را در خانه تهیه کرد. لوبیا پروتئین فراوانی دارد و مصرف این ماده مغذی برای سلامتی افراد بسیار توصیه می شود.

اگر می‌خواهید یک وعده غذایی با کالری متوسط خوب سیرتان کند و به شما انرژی دهد دستور غذایی امروز را خوب به ذهن بسپارید. مواد به کار رفته در این دستور پخت ساده هستند و می‌توانید خیلی سریع آماده شان کنید. لوبیا و پروتئین مقدار زیادی پروتئین به غذا اضافه می‌کنند و سبزیجات حاوی فیبر هستند. ترکیب و فیبر و پروتئین در یک غذا یعنی می‌توانی تا مدت طولانی سیر باشی. با نگاهی به مواد مغذی نیز می‌بینید که چقدر این غذا سالم است! پس امروز بدن خود را تحویل بگیرید و یک وعده غذای سالم و انرژی بخش مهمانش کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از دکتر کرمانی بخوانید.

مواد لازم:

۴ قاشق چای خوری روغن زیتون

سه چهارم فنجان پیاز خرد شده

دو قاشق غذا خوری سیر برش خورده

۲۲۶ گرم قارچ، هر کدام به چهار قسمت تقسیم شده باشند

۳ فنجان گوجه فرنگی خرد شده (دو عدد بزرگ)

یک فنجان آب سبزیجات بدون نمک

سه چهارم قاشق چای خوری نمک

۴۲۵ گرم لوبیا سفید کنسروی یا پخته، آب کشیده شده و خشک

۱۴۱ گرم اسفناج

۴ عدد تخم مرغ بزرگ

یک قاشق غذا خوری سرکه سیب

فلفل سیاه به اندازه دلخواه

روش پخت:

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون را در ماهی تابه و روی شعله متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. به مدت ۲ دقیقه بپزید و در طول پخت دائم محتویات را بهم بزنید. به ماهی تابه قارچ اضافه کنید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای شوند به پختشنان ادامه دهید. به ماهی تابه گوجه فرنگی، آب، سبزیجات، نمک و لوبیا‌ها را اضافه کنید و محتویات درون آن را به جوش بیاورید. به مدت پنج دقیقه و تا جایی که محتویات نرم شوند و نیمی از مایع تبخیر شود به پختن ادامه دهید. فراموش نکنید محتویات را مرتب بهم بزنید. اسفناج را اضافه کنید، به مدت ۲ دقیقه بپزیدش. ماهی تابه را از روی شعله بردارید درپوشش را بگذارید و گرم نگهش دارید.

یک قاشق چای خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی شعله متوسط گرم کنید، تخم مرغ‌ها را در ماهی تابه بشکنید، حدود سه دقیقه یا تا زمانی که سفیده تخم مرغ‌ها پخته شود و زرده هنوز شل باشد بپزید. میکس لوبیایی که پختید را بین ۴ کاسه تقسیم کنید. روی هر وعده یک تخم مرغ قرار دهید، سپس رویش سرکه و فلفل سیاه بریزید.

اطلاعات تغذیه‌ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای ۴ وعده می‌باشد، هر وعده شامل یک و یک چهارم کاسه میکس لوبیا و سبزیجات است و یک عدد تخم مرغ.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می‌باشد.

کالری: ۲۷۷

چربی در یک وعده: ۵.۱۰ گرم

چربی اشباع در یک وعده:  ۳ .۲گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده:  ۵.۲ گرم

چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در یک وعده: ۱. ۶ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱۵ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۳۳ گرم

فیبر در یک وعده: ۱۱ گرم

کلسترول در یک وعده: ۱۸۶ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۵۹۶ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۱۵۱ میلی گرم

قند در یک وعده: ۷ گرم

 منبع: بلاغ نیوز