آیا تا به حال برایتان پیش آمده خودتان پاستا درست کنید اما احساس کنید پاستایی که جای دیگری خورده اید مزه ی بهتری داشته است؟! قطعا این خوش طعمی بدون دلیل نیست و این طعم خوشایند از یک ترفند خاص به دست آمده است. اگر پاستاهایی که می‌پزید خوب و خوشمزه از آب در نمی‌آید، ما در این مطلب روش های ساده‌ای ارائه خواهیم داد که به خوش طعم شدن پاستاهای شما کمک می‌کند.

هر پاستایی بنا به شکل و اندازه‌ی خود سُس متفاوتی می‌خواهد. برای انواع لوله‌ای شکل پاستاها باید سس‌های غلیظ‌‌ تری آماده کنید.

برای پاستاهای نازک مثل اسپاگتی‌ها و ماکارونی‌های معمولی سُس‌های رقیق‌تر با روغن و گوجه فرنگی رنده شده مناسب‌تر است.

پاستاها را با حرارت بالا بپزید

زمانی که آب جوش می‌آید و پاستاها را داخل آن می‌ریزید حواستان باشد که شعله‌ گاززیاد باشد و حالت جوشیدن آب بعد از اضافه کردن پاستاها نیز ادامه داشته باشد. این کار باعث می‌شود که پاستاها یکدست پخته شوند.

از جوشاندن زیاد پاستاها بپرهیزید

پاستاها را تا زمانی در آب بجوشانید که به اصطلاح به دندان بیایند. پاستاها نباید زیاد جوشانده و نرم شوند. یادتان باشد که پاستاها تا کمی بعد از آب کش شدن نیز به روند پختن ادامه می‌دهند. برای همین اگر زیاد بجوشانیدشان خیلی نرم و به اصطلاح شفته می‌شوند.

پاستاها را آب نکشید

بعضی‌ها عادت دارند که بعد از آب کش کردن پاستاها، آن‌ها را زیر آب می‌گیرند و حسابی شستشو می‌دهند. این کار اشتباه است. بعد از این که پاستاها نرم و آب کش شد بلافاصله آن‌ها را در ظرف حاوی سس بریزید. هیچ وقت پاستاهای پخته را آب نکشید زیرا نشاسته‌ی آن‌ها از بین می‌رود و به خوبی با سس مخلوط نمی‌شوند.

به پاستاهایتان کمی پنیر رنده شده اضافه کنید

پاستاهای خوبی انتخاب کنید

کمی پنیر پارمسان روی پاستاهایتان رنده کنید. این کار باعث خوشمزه تر شدن آن‌ها می‌شود. می توانید کمی روغن زیتون نیز برای خوش طعم شدن به پاستاها اضافه کنید.
منبع: میزان