بی شک هیچ پدر و مادری وجود ندارند که دوست داشته باشند فرزندی پیش فعال داشته باشند. پیش فعالی، شیطنت جذاب کودکانه نیست، یک اختلالی است که دردسرهای زیادی را برای اطرافیان کودک به همراه می آورد. شاید برای شما جالب باشد بدانید که چه عواملی دست به دست هم می دهد که فرزندی پیش فعال داشته باشید.

کوچک ترین شکی وجود ندارد که رفتارها، عادت ها و محیط زندگی مادر در دوران بارداری نقش بسیار مهمی در افزایش یا کاهش احتمال ابتلا به این اختلال ایفا می کند؛ اما احتمالاً متعجب خواهید شد اگر بدانید همین تلفن های هوشمند همیشه همراه می توانند بلای جان شما شوند. بر اساس یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده، تولد نوزادان بیش فعال از مادرانی که زمان بارداری به صورت مداوم از تلفن همراه خود استفاده می کنند بسیار بیشتر از دیگران است.

به گفته دانشمندان، بیش فعالی در کودکان 5 تا هفت ساله ای که مادرشان به هنگام بارداری یک ساعت بی وقفه یا چهار بار در فواصل زمانی مختلف از تلفن همراه استفاده می کردند 28 درصد بیشتر است. این در حالی است که بروز مشکلات عاطفی و رفتاری در کودکانی مادرانشان نسبت به استفاده از وسایل الکترونیکی حساس بوده اند به طور چشم گیری کمتر است. آنچه موجب چنین اتفاقی می شود، امواج الکتریسته و رادیویی است که در موقع استفاده از تلفن همراه ساطع می شود.

در واقع، این سیگنال های الکتریکی توسط مغز و بدن دریافت می شود و طی مکانیزمی که هنوز مشخص نیست بر جنین اثر می گذارند. از طرف دیگر، زندگی در عصر تلفن های همراه هوشمند با صدها برنامه متنوع نگرانی از تولد نوزادانی با انواع اختلالات رفتاری و روانی مانند بیش فعالی را افزایش داده است؛ چراکه امروز دل کندن از این تلفن ها به امری بسیار سخت و دوست نداشتنی تبدیل شده است.

بنابراین، اگر باردار هستید و در طول روز ساعت ها مشغول استفاده از این دستگاه اعتیاد آور و جذاب هستید بهتر آن است که تجدید نظری در سبک زندگی خود داشته باشید. ممکن است همین دستگاه کوچک در آینده ای نه چندان دور آسایش را از شما بگیرد و فرزند شما را با مشکلات بسیاری رو به رو کند.


 بیشتر بخوانید: آیا بزرگترها هم می توانند پیش فعالی داشته باشند؟


سلامت نیوز