امروزه مردم زیاد از پای مرغ در پختن سوپ، استفاده می کنند و البته فواید زیادی هم برای پای مرغ ذکر شده است. یکی از فواید آن، کمک به درمان پوکی استخوان است. شاید شما هم جزء افرادی باشید که حتی تصور آن را هم نمی کنید که پای مرغ بخورید و از خوردن آن پرهیز می کنید. اما متخصصان ارتوپد، مصرف آن را توصیه کرده اند.

پزشکان معتقدند این غذا که سرشار از ژلاتین است می‌تواند جایگزین سالم و ارزان‌قیمتی به جای قرص‌های گران قیمت غضروف‌سازی باشد که این روزها با نام‌های مختلف و در شمار بالا در داروخانه‌ها عرضه می‌شود.

 

پای مرغ دارای مقدار زیادی پروتئین و ویتامین‌هایی است که برای بدن بسیار ضروری است، به همین جهت افرادی که از کمبود کلسیم، پوکی استخوان و آرتروز رنج می‌برند از این ماده خوراکی استفاده کنند چراکه می‌توان با استفاده از آن نظام استخوان‌ها را به کلی تغییر داد.

همچنین پای مرغ حاوی مقدار زیادی مواد غضروف‌ساز است و به همین دلیل است که برای درمان بچه‌هایی که به نکروز استخوانی مبتلا هستند، مصرف پای مرغ تجویز می‌شود. یکی از دلایل بروز بیماری نرمی استخوان، کمبود ویتامین دی و تغذیه نامناسب است و اگر کلسیم به میزان کافی در بدن نباشد افراد گرفتار آن می‌شوند که این بیماری با مصرف پای مرغ به‌طور مستمر قابل پیشگیری و درمان خواهد بود.

در حالی که این روزها می‌توانید پای مرغ را با قیمت مناسب از بیشتر فروشگاه‌ها تهیه کنید، پخت آن نیز کار سختی نیست. پای مرغ را ظرف چندین ساعت در مقداری آب بجوشانید و در هر غذایی که می‌خورید مقداری از آن را اضافه کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

فراموش نکنید که علاوه‌بر ژلاتین، پای مرغ مقادیر زیادی چربی دارد که بهتر است افرادی که مبتلا به بیماری قلبی و چربی خون و کلسترول بالا هستند از مصرف آن بپرهیزند یا اینکه چربی آن را بگیرند.

سلامت نیوز