دستور طبخ مرغ همراه با طعم آلو

 

دستور تهیه خوراک مرغ و آلو را در این بخش آورده ایم؛ این خوراک سالم ، کم کالری و خوشمزه را می توانید برای فرزندانتان با خیال راحت تهیه کنید. مزه ملس و خاطره انگیز این خوراک خوشمزه رضایت همه را جلب خواهد کرد. همچنین در این مطلب با ارزش تغذیه ای این خوراک خوشمزه آشنا خواهید شد .

دستور آشپزی امروز ما به طرز تهیه غذایی با طعمی بسیار جذاب و کالری نسبتا پایین برای افرادی که رژیم لاغری دارند یا ترجیح می‌دهند شام سبک‌تری بخورند، اختصاص دارد. مرغ و آلو می‌تواند بهترین گزینه برای افرادی باشد که به دنبال تنوع در سفره غذایی خود هم هستند.

برای تهیه این غذا برای ۴ نفر به حدود ۶۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان، ۱ قاشق چای‌خوری روغن زیتون فرابکر، ۱ فنجان آب مرغ کم‌نمک، یک‌چهارم فنجان سرکه سیب (یا هرنوع سرکه)، یک‌چهارم فنجان زیتون خردشده، یک‌چهارم فنجان آلوی خردشده و بدون هسته و مقداری نمک و فلفل نیاز داریم. برای آماده کردن این غذا هم کافی است که ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. سپس روغن را در تابه نچسبی گرم و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید. در طول مدت سرخ شدن دو طرف مرغ‌ها، در تابه را ببندید تا تکه‌های مرغ در حین سرخ شدن، کمی هم مغزپخت شوند. بعد از اینکه هر طرف مرغ‌ها را حدود ۵ دقیقه سرخ کردید و حرارت دادید، آب مرغ، سرکه و آلوها را به تابه بیفزایید و پس از جوش آمدن، حرارت را حدود ۳۰ دقیقه کم کنید تا آب مرغ غلیظ شود و مرغ‌ها و آلوها هم نرم شوند. در ۲ دقیقه پایانی پخت، زیتون‌ها را هم به این غذا اضافه کنید.

هر وعده از این غذا حاوی ارزش تغذیه ای زیر است: ۲۲۴ کیلوکالری انرژی ۸ گرم چربی ۱۱۸ میلی‌گرم کلسترول ۳ گرم کربوهیدرات ۲۹ گرم پروتئین ۱ گرم فیبر ۳۹۴ میلی‌گرم سدیم ۴۵۴ میلی‌گرم پتاسیم ۲۰ درصد سلنیوم

سلامتیسم