ویتامین C یا آسکوربیک اسید از جمله مهم ترین ویتامین ها برای حفظ سلامت بدن است. این ویتامین در بدن انجام برخی فعالیت های خاص را به عهده دارد. منابع دست یابی به ویتامین C بسیار متفاوتند اما در این مطلب قصد داریم تا به 5 منبع مهم ویتامین C اشاره کنیم. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

یک باور عمومی وجود دارد مبنی بر این که میوه های خانواده مرکبات تنها میوه هایی هستند که مقادیر بالایی ویتامین C دارند. در هر صورت ویتامین ث، ماده مغذی ضروری برای تجدید بسیاری از بافت های بدن است و در ساخت کلاژن بسیار موثر است.

در اینجا خوراکی هایی را معرفی می کنیم که ویتامین C  آن از پرتقال بیشتر می باشد.

۱- فلفل زرد

این سبزی کالری نسبتا کم  دارد در حدود نیم فنجان فلفل خرد شده  ۱۵۵ میلی گرم ویتامین C دارد.

۲- پاپایا

فقط نیمی از پاپایا بزرگ شامل ۲۳۸ میلی گرم  ویتامین C دارد این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین A و فیبر است.

۳- گواوا

یک فنجان از این میوه های گرمسیری حدود ۳۷۷میلی گرم ویتامین C دارد.

۴- کلم پیچ

کلم پیچ به طور معمول برای سالاد استفاده می شود و مقادیر زیادی ویتامین C دارد.

۵- توت فرنگی

جالب توجه است، یک فنجان توت فرنگی قطعه قطعه شامل همان مقدار ویتامین C است که یک پرتقال متوسط اندازه: ۹۸ میلی گرمی دارد.

منبع:بهداشت نیوز