در فصل بهار انواع صیفی جات متنوع وجود دارد که می توانیم از تمام آنها استفاده کنیم و دسرهای لذیذی تهیه نماییم. ریواس، یکی از سبزی‌های این فصل است که با توجه به خواص سرشار آن، خوب است​ بین برنامه غذایی‌تان جایی​ برای آن باز کنید.در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر ریواس را به شما آموزش دهیم .

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه دسر ریواس را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم:

ریواس 4 الی 5 ساقه

شکر 2 فنجان

آب 2 لیوان

زعفران و گلاب به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. شکر را اضافه کنید و بگذارید​ جوش بیاید. ریواس‌ها را پوست بگیرید و به قطعه‌های دو سانتی برش بزنید. بعد از جوش آمدن شربت، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. سپس ریواس‌های خرد شده را درون شربت بریزید.

دقت کنید​ زمان پخت ریواس‌ها طول نکشد زیرا ریواس به علت بافت ظریفی که دارد زود می‌پزد و در صورت پخت بیش از حد ممکن است از هم جدا شود.

بعد از چند جوش حرارت را کم کرده و گلاب را اضافه کنید. این دسر معمولا به صورت سرد سرو می‌شود بنابراین قبل از مصرف آن را در یخچال قرار دهید.
منبع: جام جم آنلاین