خانم ها حتما باید در دوران بارداریشان گردو مصرف کنند زیرا گردو سرشار از مواد با ارزشی است که جنین به آن نیاز دارد. گردو سرشار از امگا 3 بوده و یک منبع عالی برای فیبر و پروتئین و ویتامین محسوب می شود. همچنین آنتی اکسیدان و مواد معدنی دیگر هم در این میوه ی مقوی زیاد است. با دکتر سلام همراهی کنید.

هفته ای دو کیلو وزن کم کنید !

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید

گردو یک مغز مقوی و پرخاصیت بوده و بسیاری از مردم آن را در وعده ها و میان وعده های مختلف مصرف می کنند. گردو از منابع سرشار ویتامین و فسفر است یکی از مواد غذایی که در گروه مغزها قرار می­گیرد. اما آیا جدای از طعم و مزه مطبوع این ماده غذایی به خواص فوق­ العاده آن توجه کرده ­اید؟

گردو یک مغز مقوی و پرخاصیت بوده و بسیاری از مردم آن را در وعده ها و میان وعده های مختلف مصرف می کنند.

از فایده ها و تاثیرات مفید مصرف گردو برای مادران باردار و جنین آن ها چه میزان اطلاع دارید این دانه روغنی چه تاثیراتی بر جنین می گذارد ؟

ضریب هوشی جنین هایی که مادران آن ها در دوران بارداری گردو مصرف کرده اند بالاتر است همچنین مادارن آن ها از بیمار یهای روده ای و سوء هاضمه در امان خواهند ماند .

گردوی ایرانی یک خشکبار مقوی است و مصرف روزانه یک عدد از آن برای زنان باردار توصیه می شود.

بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند، زیرا خوردن این خشکبار مقوی سبب تقویت عمومی بدن مادر شده، ذهن جنین را تقویت می کند و همچنین باعث می شود تا پس از زایمان زیبایی پوست شکم خود را حفظ کنند.

بانوان باردار می توانند روزی یک عدد گردو میل کنند
گردو خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان­ کننده بیماری­های ریوی و مسکن دل پیچه است مربای گردو، ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند، خوردن گردو از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری کرده و خوردن آن با انجیر و موز مقوی حواس و مغز است . چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند گردو از بروز حمله قلبی جلوگیری می کند.

گردو با داشتن مواد مغذی زیاد غذای بسیار خوبی است ولی مانند هر چیز دیگر نباید در خوردن آن افراط کرد و از پنج عدد در روز بیشتر مصرف بشود زیرا برای سلامتی زیان آوراست. زیاده روی در مصرف گردو ، باعث ورم لوزه و زخم دهان می شود. مخصوصا گردو برای گرم مزاج ها خوب نیست و معمولا بهتر است اینگونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش و یا کمی سکنجبین یا سرکه بخورند. کسانی که ناراحتی معده و کبد دارند نباید گردو بخورند. افراد چاق نیز باید ازآن پرهیز کنند. مغز گردو لطیف است و در اثر ماندن کهنه می شود و رنگ آن زرد یا قهو ه ای و طعمش تند می شود و باعث مسمومیت خواهد شد و نباید از آن استفاده شود

آکا ایران