حلیم از جمله غذا های بسیار محبوب نزد ایرانیان است. این غذای خوشمزه به روش های مختلف و همچنین با مواد غذایی متفاوت تهیه می شود. تهیه حلیم با استفاده از گوشت بوقلمون یکی از محبوب ترین روش های طبخ حلیم است که در ادامه دستور تهیه آنرا قرار داده ایم. با دکتر سلام همراه باشید.

حلیم بوقلمون اگرچه بیشتر در شمار غذاهایی است که در رستورانها یا مراسم خاص عرضه می‌شود اما با کمی وقت گذاشتن می‌توان آن را در خانه نیز تهیه کرد.

 در این مطلب قصد داریم طرز تهیه حلیم بوقلمون را به شما آموزش دهیم .
مواد لازم
گندم بدون پوست ۱ کیلو
گوشت بوقلمون ۱ کیلو گوشت گردن گوسفند ۱ تا ۱/۵ کیلو
کره ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
دارچین به میزان لازم
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر به میزان لازم
شیر ۱ تا ۱/۵ لیتر
نمک به میزان لازم
گلاب ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
گندم را از قبل خیس کنید تا نرم شود. بعد از نرم شدن، آن را بپزید و کاملا بکوبید تا به موادی صاف و یکدست تبدیل شود. گوشت بوقلمون را با ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و یک پیاز بپزید تا آب آن به حد ۱ پیمانه برسد و کاملا پخته شود. گوشت گردن را به همین صورت پخته و سپس آن را ریش ریش کنید و با گوشتکوب آن را آنقدر ورز دهید تا بخوبی کوبیده شود. آب را به گوشت کوبیده بیفزایید. گندم میکس شده را کم کم به مواد اضافه کنید و مدام آن را بکوبید و هم بزنید. گلاب و شیر را هم کم کم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب به هم بزنید. صد گرم کره را درون حلیم بریزید و پس از اینکه غلظت و پخت آن به میزان کافی رسید در ظرف کشیده رویش را کره آب شده، شکر و دارچین بپاشید و با گوشت بوقلمون و خلال پسته و بادام تزیین کنید.
منبع: میزان