یکی از گیاهانی که فواید زیادی برای بدن دارد و سرشار از مواد مغذی است آووکادو است. شاید شما سالادی را سراغ نداشته باشید که در آن از آووکادو استفاده شود. می خواهیم در این بخش آموزش سالادی مکزیکی را به شما بدهیم که در آن از این گیاه هم استفاده می گردد. با دکتر سلام همراه باشید.

 

آووکادو گرم به گرمش پتاسیم بیشتری نسبت به موز دارد، که برای رشد عضلات و عملکرد اعضای بدن ضروری است. حدود ۳۰ گرم آووکادو می‌تواند ۸ درصد نیاز بدن شما به ویتامین کا در روز، که باعث لخته شدن خون می‌شود را جواب دهد. همچنین حاوی ویتامین سی، ای، و آنتی اکسیدان هم هست که سیستم ایمنی بدن را تقویت خواهد کرد. مواد مغذی دیگری که در آووکادو یافت می‌شوند شامل فولات، ریبوفلاوین، فیبر و ویتامین B-6 است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این سالاد خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

آووکادوی خرد شده: یک عدد
شکر: یک سوم پیمانه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل: یک قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
سرکه‌ی سیب: یک سوم پیمانه
روغن زیتون: نصف پیمانه
فلفل قرمز خرد شده: نصف پیانه
فلفل سبز خرد شده: نصف پیمانه
نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه
ذرت پخته شده: یک پیمانه
پیاز قرمز خرد شده: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد متوسط
لوبیا سفید پخته شده: یک پیمانه

طرز تهیه:

در ظرف بزرگی، روغن زیتون، شکر و سرکه سیب را به همراه نمک و فلفل خوب مخلوط می‌کنیم.

گوجه فرنگی، نخودفرنگی، لوبیاسفید، ذرت و پیاز را به مواد قبلی اضافه کرده و هم می‌زنیم.

در مرحله‌ی بعد، گیشنیز خرد شده و فلفل قرمز و سبز را اضافه کرده و مواد سالاد را خوب به هم می‌زنیم.

ظرف محتوی سالاد را به مدت دست کم، یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

سالاد را در ظرف سرو آن ریخته، آووکادو را به آن اضافه و به شکل دلخواه تزیین می‌کنیم.

بویر نیوز