ویتامین E یکی از ویتامین های لازم برای بدن به شمار می رود. روغن های گیاهی، مغزها و جوانه گندم از جمله منابع غذایی ویتامین E به شمار می روند. اما این منابع تنها مواد حاوی این ویتامین نیستند، بلکه تحقیقات نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند.

آووکادو میوه ای روغنی است که به دلیل دارا بودن بسیاری از مواد مغذی به ویژه اسیدهای چرب مفید می تواند به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات ،به رژیم غذایی افزوده شود.

 

کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالایی از مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف اهمیت بسیار زیادی در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف دارد. بر اساس مطالعات اخیر از این پس کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E نیز به شمار رفته و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.

نکته مهم این است که بخش عمده ویتامین E، در پوست کیوی موجود است، بنابراین توصیه می شود که این میوه را به خوبی شسته و با پوست مصرف نمایید.

منبع: بیتوته