یکی از کاربران سلامانه پرسیده‌اند که احساس می‌کنم که هم استرس دارم و هم افسردگی و این روزها خیلی ناامید هستم، هیچ احساسی را نمی‌ تونم تجربه کنم و روز به روز بدتر می‌شوم. از طرفی دیگر هم خیلی می‌ترسم دارو مصرف کنم و احساس می‌کنم من را از صحنه زندگی پرت می‌کند. به دارودرمانی هیچ اعتمادی ندارم. چیکار کنم؟

دکتر مهرداد اخوان‌بهبهانی، متخصص مغز و اعصاب و متخصص علوم اعصاب و عضو ممتاز انجمن هومیوپاتی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سلامانه» به این سوال پاسخ می‌دهد:

با اجازه این دوست عزیز و گرامی ترجیح می‌دهم جملات ایشان را کمی از نظر روان‌شناسی تحلیل کرده و از روی همین علائم داروی هومیوپاتی مناسبی برای ایشان تجویز کنم. البته امیدوارم ایشان از تحلیل من رنجیده خاطر نشده و تحلیل مرا حمل بر گستاخی تلقی نکنند.
از کلیات کلام شما اینگونه بر می‌آید که از این موارد رنج می‌برید؛

«ناامیدم و هیچ احساسی را نمی‌توانم تجربه کنم»:

1- ترس از روبرو شدن با موقعیت‌های جدید
2- ترس از مورد قبول واقع نشدن،
3 – ترس از شکست خوردن

«خیلی می‌ترسم دارو مصرف کنم و احساس می‌کنم من را از صحنه زندگی پرت می‌کند»:

1- ترس از وقوع اتفاق ناگوار و غیر مترقبه
2- اعتماد به نفس پایین
3- تردید در تصمیم گیری خصوصا موقع انجام یک کار

«به دارو درمانی هیچ اعتمادی ندارم»: 

توجه کنید بیان این مشکل به هیچ عنوان جنبه بدبینی و بی‌اعتمادی مطلق ندارد. بلکه نویسنده تلاش می‌کند از درمانگرش اعتماد بیشتری دریافت کند چرا که اگر به درمان اعتمادی نداشت، لازم نبود این مسئله را مطرح کند و تنها به گوشه‌ای می‌خزید و از درمان دارویی پرهیز می‌کرد. اما او بیماری خود را در اینترنت جستجو کرده و وارد یک سایت پرسش و پاسخ شده و سوالی بسیار هدفمند پرسیده است.

ترکیب پرمصرف کلسیم در هومیوپاتی / سولفات کلسیم

این افراد معمولا احساس می‌کنند به اندازه کافی مورد توجه و مراقبت قرار نگرفته‌اند.
البته ممکن است شما با خواندن این جملات تصور کنید که چنین برداشتی کمی اغراق‌آمیز است و نویسنده شاید صرفا می‌خواسته با این سوال کمی از شیوه درمانی هومیوپاتی بیشتر مطمئن شود. در پاسخ باید گفت این فرضیه کاملا درست است اما اساسا در هومیوپاتی روش کار نوعی کاریکاتورسازی است. به این معنا که یک هومیوپات تلاش می‌کند جنبه‌های مختلف شخصیت بیمار یک کاریکاتور ساخته و با کمک این تصاویر نوع داروی او را مشخص کند.

از این توضیحات که بگذریم شخصیت مورد بحث در کشور ما بسیار رایج است و البته هیچ گاه به صورت مستقیم توسط افراد مطرح نمی‌شود. برای روش شدن موضوع به این مثال‌ها توجه کنید:‌

* پسران جوانی که شلوارهای فاق‌کوتاه می‌پوشند درحالی که می‌دانند با کمترین خم شدن به جلو بدنشان از زیر لباس نمایان می‌شود و ممکن است مورد تمسخر دیگران قرار گیرند. یا این لباس چقدر مانع حرکات آنها شده و طر و فرزی آنها را می‌گیرد. آنها معمولا این شلوارها را به چند برابر قیمت خریداری کرده و تمامی این مشکلات را به جان می‌خرند تا …..

* مادران مسنی که مرتب خود را به بیماری و غش می‌زنند تا بچه‌هایشان را دورشان جمع کنند. آنها به دلیل این تمارض مجبور می‌شوند تست‌های تشخیصی پزشکی زیاد و گاها دردناکی را تحمل کرده و حتی تن به درمان‌های دارویی زیادی بدهند. با این حال از کرده خود پشیمان نیستند چون ….

* شوهری که تا دیر وقت کار می‌کند. آنها وضعیت مالی خوبی دارد. موقعیت شغلی آنها به ایشان اجازه می‌دهد حتی به صورت پاره وقت کار کنند اما آنها اصرار دارند از صبح زود سرکار خود حاضر شده و تا دیروقت کار کنند. آنها هیچ درخواست کاری را حتی تا دیر وقت رد نمی‌کنند تا در حد امکان دیرتر و خسته‌تر به خانه برگردد تا بلکه از سوی همسر بی‌توجهشان لحظه‌ای مورد توجه و قدردانی قرار گیرد.

* دانشجویی که یک سمینار ساده را در حد یک سخنرانی آکادمیک سنگین برگزار می‌کند تا همه از جمله دوستانش او را تحسین کنند و شاید به توانایی‌های او غبطه بخورند.

* جوانانی که وضعیت مالی چندان خوبی ندارند اما همه تلاششان را می‌کنند تا آخرین مدل موبایل را خریداری نمایند و با این کارشان به دیگران بگویند…

* خانم‌هایی که با پا گذاشتن به سن یائسگی لیستی از اعمال جراحی زیبایی را پیش روی خود گذاشته و برای انجام هرچه سریع‌تر آنها برنامه‌ریزی می‌کنند. با این تصور که شاید همسر بی‌توجه‌شان به آنها پیشنهاد بدهد که «عزیزم تو به اندازه کافی زیبا هستی و نیاز به این جراحی‌ها نداری.»

اینها همه نمونه‌هایی است که این توهم را دارند که به اندازه کافی مورد توجه و قدردانی اطرافیان (همسر، دوستان، جامعه) قرار نگرفته‌اند هرچند همواره این احتمال وجود دارد که آنها واقعا از سوی اطرافیانشان مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار گرفته‌اند و یا افراد مشابه آنها توجه و مراقبت بیشتری دریافت کرده و این حس حسادت آنها را تحریک کرده است.

ترکیب پرمصرف کلسیم در هومیوپاتی / سولفات کلسیم

و اما  هومیوپاتی و نمک‌ های کلسیم هومیوپاتیک

 این وضعیت توسط نمک‌ های کلسیم هومیوپاتیک قابل درمان است.
البته جنبه تخصصی کمبود محبت در این شرح حال ذکر نشده که در صورت مشخص شدن این جنبه داروی اصلی این بیمار مشخص خواهد شد.

داروی هومیوپاتی برای فردی که غر می زند

داروی سولفات کلسیم که یکی از ترکیبات پرمصرف کلسیم در هومیوپاتی است، فردی است که مرتب غر می‌ زند و از شما انتقاد می‌کند که چرا به ظاهر و لباس من توجه نمی‌کنید؟ مگر نمی‌بینید که من چقدر لباس برازنده‌ای به تن کرده‌ام؟ آیا وقت آن نرسیده که کمی از من تعریف کنید؟

داروی هومیوپاتی برای فرد نگران از فقر

داروی پر مصرف دیگر، فلورید کلسیم است او دائم از فقر و بی‌ پولی نگران است و ناله‌های پیاپی او همه افراد خانواده را ترغیب می‌کند به او کمک مالی کنند.
پس اگر شما چنین افرادی را در خانواده و نزدیکان خود سراغ دارید، بهتر است با نصایح تکراری و پدرسالارانه وقتتان را تلف نکرده و سریعا از یک هومیوپات برای او وقت بگیرید.


درمان سندرم روده تحریک‌پذیر با طب هومیوپاتی

 درمان بیماری های پوست و مو با هومیوپاتی

 درمان بیش فعالی کودک با هومیوپاتی

√ لاغری و تناسب اندام با هومیوپاتی


سلامانه