garche-sami

قارچ های خوراکی جایگزین خیلی خوبی برای پروتئین هستند همچنین با توجه به فصل بهار و زیاد شدن مصرف قارچ‌ها، اهمیت توجه به انواع این قارچ‌ها زیاد می شود.

 در حالت کلی یکی از مزیت‌های بسیار خوب قارچ جذب بسیار عالی آن است همچنین قارچ حدود 5 تا 6 درصد پروتئین را دارا است بعضی ویتامین‌های گروه B,C را هم در خود دارد همچنین قارچ‌ها دارای عناصر مغذی چون مس، آهن، کلسیم و… هستند که برای رشد، خصوصا رشد کودکان بسیار مفیدند.
 مردم باید بسیار به سالم بودن قارچ ها توجه کنند چرا که همانطور که مزیت ها و خاصیت‌هایی را دارد می تواند مشکل ساز هم باشد افراد که برای جمع آوری قارچ‌ها به کوه می روند مسئولیت بیشتری را در این مورد دارند.

علائم مسمومیت با قارچ‌ها مانند هر مسمومیتی تهوع، استفراغ، دل درد، سرگیجه و بی خوابی است اما  در موارد شدیدتر می تواند منجر به مرگ شود.

منبع-http://www.yjc.ir