اوتیسم

 داروی دیابت چه تاثیری بر بیماران اوتیسم می تواند داشته باشد؟ چه ارتباطی بین این داروها و بیماری اوتیسم وجود دارد؟ طبث نتایج آخرین تحقیقات دانشمندان، یک داروی دیابت که به نام متفورمین می باشد، باعث می شود که رفتارهای ناشی از اوتیسم کاهش پیدا کند. با دکتر سلام همراه باشید.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ادینبرگ انگلستان دریافته اند داروی خوراکی مورداستفاده برای درمان قندخون بالا ممکن است موجب بهبود علائم افراد مبتلا به نوع ارثی اوتیسم شود.

یافته ها نشان داد داروی متفورمین موجب بهبود جامعه پذیری و کاهش علائم رفتاری در موش های بالغ مبتلا به سندرومFragile X شد؛ سندروم Fragile X یک اختلال ژنتیکی است که موجب معلولیت فکری، مشکلات رفتاری و یادگیری می شود. این اختلال بر یک از هر ۴۰۰۰ پسر و بر یک از هر ۶۰۰۰۰ دختر تاثیر می گذارد.

اندرو استنفیلد، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگر آزمایشات بالینی در افراد مبتلا به سندروم Fragile X موفقیت آمیز باشد به مراتب زودتر از تولید یک داروی جدید مورداستفاده قرار خواهد گرفت.»

سندروم Fragile X ناشی از نقایص ژنتیکی در ژن موسوم به FMR۱ است که منجر به تولید پروتئین اضافی در مغز می شود. در این مطالعه، محققان تاثیرات متفورمین را بر روی موش های که فاقد ژن FMR۱ بودند بررسی کردند.

آنها دریافتند بعد از ۱۰ روز درمان موش ها با متفومین، میزان تولید پروتئین در مغزشان به حالت عادی بازگشت، اتصالات مغزی ترمیم شد و آنها الگوهای رفتاری عادی از خود نشان دادند.

مهرنیوز