آشنایی با ویژگی های توت شیرین

می خواهیم در این مطلب به بررسی خواص درمانی توت سفید اشاره کنیم. مصرف این میوه خوشمزه به افراد دیابتی توصیه می شود ارزش تغذیه ای و خوراکی این میوه با انجیر برابری میکند و برای درمان التهاب طحال به بیماران توصیه می شود. پیشنهاد می کنیم در میان وعده های خود از این خوراکی خوشمزه استفاده کنید.توت سفید و شاتوت از بهترین میوه های سالم و پرفایده ای هستند که برای کودکان و بزرگسالان پیشنهاد داده می شوند البته ناگفته نماند اگر مبتلا به اختلالات گوارشی هستید یا مزاج سردی دارید بهتر است از مصرف این میوه خودداری کنید.

هفته ای دو کیلو وزن کم کنید !

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید

به گفته یک متخصص فیزیولوژی، خواص توت سفید و شیرین خیلی شبیه انجیر است و ارزش غذایی آن چنان زیاد است که می‌توان از این میوه به عنوان یک وعده غذایی استفاده کرد.

 دکتر سید مهدی میرغضنفری افزود: میوه توت دو نوع دارد که سفید آن شیرین و دارای مزاج گرم و تر، و نوع سیاه یا قرمز آن معمولا ترش است. نوع دوم اغلب با نام شاتوت معروف است که مزاج سرد و خشک دارد.

به گفته او بهترین نوع توت، انواع شیرین و درشت آن است که از نظر خواص بسیار شبیه به انجیر بوده و به دلیل ملین بودن، مصرف آن بخصوص در فصل بهار که توصیه به لینت مزاج می شود، برای رفع سفتی و سختی مدفوع و همچنین درمان یبوست مناسب است.

میرغضنفری اضافه کرد: یکی از خواص مهم توت کمک به باز شدن انسداد مجاری کبد و صفراست. توت سفید شیرین بخصوص برای طحال که سرد و خشک است، بسیار مناسب است و خوردن آن به کسانی توصیه می‌شود که احساس درد زیر دنده چپ دارند؛ چون این درد ممکن است ناشی از التهاب طحال باشد.

عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: توت قابلیت هضم بسیار خوبی دارد، به همین دلیل برای کودکان و افراد مسن یا افرادی مناسب است که حجم معده آنها کم است، اما خوردن آن برای کسانی که دچار اختلال در هضم هستند، نظیر افرادی که غذا در معده‌ آنها زیاد می‌ماند مناسب نیست.

آشنایی با ویژگی های توت شیرین

دکتر میرغضنفری با توصیه به اینکه در صورت ایجاد نفخ مختصر در اثر خوردن‌ توت، می‌توان از مصلح آن یعنی سکنجبین استفاده کرد گفت: بهتر است توت به عنوان میان‌وعده یا یکی دو ساعت قبل از غذای اصلی مصرف شود و خوردن آن همزمان با صرف غذا توصیه نمی‌شود.

سلامت آنلاین


بیشتر بخوانید:

ارزش تغذیه ای توت سفید خشک

فواید توت سفید برای بیماران قلبی و دیابتی