گشنیز

گشنیز یکی از گیاهان دارویی می باشد که علاوه بر استفاده از آن در غذاها در درمان بیماری های هم نقش زیادی را ایفا می کند. گشنیز باعث بهبود سرطان پوست و افسردگی می شود. در این مقاله از دکتر سلام به خواص درمانی گشنیز پرداخته ایم. توصیه می کنیم که با ما همراه شوید.

با پول یک پیتزا لاغر شو

به کمک این کلینیک تخصصی می تونید بیش از ۷ کیلو در یک دوره (۲۱روزه) وزن کم کنید و به اندام ایده آل خودتون برسید.
پشتیبانی و مشاور رایگان
کاهش وزن تضمینی بدون بازگشت

خوص درمانی گشنیز

1- گشنیز اثر تسکین دهنده ء استفراغ و برطرف کنندهء عطش است.

2- برای کاستن نیروی جنسی ونعوظ مزاحم،خوردن گشنیز اثر بسیار مفیدی دارد.

3- گشنیز خام،خواب آور است،برای این منظور باید آب گشنیز خام را به مقدار 30 گرم همراه با شکر تناول نمایید،وبیشتر از 30گرم ایجاد بی حسی، گنگی، خواب عمیق وحالاتی شبیه مستی میکند.

4- اسانس گشنیز در صنایع غذایی و آرایشی – بهداشتی و نوشابه سازی و شکلات سازی و داروسازی کاربرد دارد.

5- یکی از اثرات مهم گشنیز کاهش اثر مستی بخشی مشروبات الکلی است.

6- اگر گرد تخم گشنیز را بر روی زخم قرار داده، کمی فشار دهند خونریزی را بند می آورد.

7- پماد گشنیز برای درمان سرطان پوست (نوع زخمی طا غیر زخمی) اثر شفا بخشی دارد.

8- تخم گشنیز خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا وباد شکن دارد،به این منظور باید 10 تا 30 گرم تخم گشنیز را در یک لیتر آب دم کرده و چند استکان مانند چای شکر میل نمایید.

9- برگهای تازه گشنیز ادرار آور ،عرق آور،باد شکن ونیرو دهندهء معده می باشد.

10- مصرف تخم گشنیز مقوی معده،نیرو دهندهء قلب ،قاعده آور ونشاط آور است، بنا بر این برای معالجهء بیمارانی که دچار افسردگی وخمودی باشنداثر شفا بخشی دارد.

11- خوردن تخم گشنیز بو داده به مقدار 2تا5گرم درمان کنندهءوسواس، سر درد و اسهال است ودفع کنندهء کرم روده می باشد،البته در مورد وسواس باید مصرف تخم گشنیز بو داده به مقدار مذکور را هر روز ادامه دهند تا بهبودی حاص آید

گشنیز

12- گشنیز له شده مخلوط با نان خشک نرم شده خارشهای پوستی را تسکین میدهد واین مرهم باید در محل خارش پوست روزی سه مرتبه مالیده شود.

13- تخم گشنیز اثر ضد تشنج،بطئر ملایم اثر ضد صرع و ضد کرم دارد.

14- زکریای رازی گشنیز را برای آرام کردن سردرد و رفع مستی تجویز میکرد.

15- گشنیز خاصیت باکتری کشی شدیدی دارد ، بدین جهت در معالجهء بیماریهای عفونی مانند تب تیفوئید (حصبه)، تب های روده ای ودانه ای مصرف میشود.

16- اگر گشنیز را در دهان بجوند،درد دندان کرم خورده را تسکین می دهد.

17- جویدن گشنیز لثه را نیرو مند می کندو خون لثه را قطع میکند.

18- گشنیز تازه مسکن صفرا والتهاب معده و تشنگی است.

19- مصرف زیاد گشنیز ، موجب نوعی خستگی شدید میشود،که منجر به خوابی عمیق میگردد وگاه ممکن است به ورم معده وروده منتهی گردد.

منبع: تی نیوز