قهوه یک نوشیدنی بسیار لذیذ و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد این نوشیدنی گرم علاوه بر طعم شگفت انگیز، خواص سلامتی زیادی را نیز برای بدن دارد که یکی از آن ها رفع خستگی است. در این مقاله دکتر سلام شما را با طرز تهیه قهوه شکلاتی یا به اصطلاح همان قهوه ترک آشنا می کند.

در این بخش از اشپزی با پارسینه برایتان طرز تهیه قهوه شکلاتی، یک نوشیدنی گوارا و دلپذیر را آموزش میدهیم. امیدواریم حتما تهیه آن را امتحان کنیدکه بسیار ساده و راحت و درعین حال خوشمزه و لذیذ است
قهوه شکلاتی،همان قهوه ترک موکا شکلات می باشد . این قهوه ترکیب فوق‌العاده ایست از بهترین بذور آفریقای مرکزی و آسیای جنوب شرقی ، به همراه پودر شکلات شیرین هلند می باشد . نوشیدن  گرم و یا سرد قهوه شکلاتی پندار ، شما را دگرگون می سازد.

مواد لازم برای سرو ۲نفر :

  • یک دوم فنجان شکلات ورقه ای ( یا شکلات خرد شده )
  • نصف فنجان خامه زده شده ( یا استفاده از کف خامه )
  • یک نوک قاشق چایخوری پودر دارچین ( یک هشتم قاشق چایخوری )
  • یک نوک قاشق چایخوری پودر هل ( یک هشتم قاشق چایخوری )
  • یک و نیم فنجان قهوه فرانسه داغ ( در صورت در دسترس نبودن قهوه ساز میتوانید یک قاشق مرباخوری قهوه فوری در یک فنجان آب داغ حل نمایید )
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • مقداری پودر دارچین و هل برای تزئین

روش تهیه :

در یک ماهیتابه کوچک ، شکلات خرد شده را ریخته و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شکلات ، نرم و ذوب شود . سپس یک چهارم فنجان خامه زده شده و پودر دارچین و هل را به شکلات اضافه کرده و با همزن فنری ، خوب مخلوط و هم بزنید . در مرحله بعدی ، قهوه را با عسل شیرین کرده و به مخلوط شکلات اضافه نموده و دوباره با همزن فنری ( همزن دستی ) ، همه محتویات را مخلوط کرده و هم بزنید .
یک چهارم فنجان خامه زده شده ی باقی مانده را با شکر ، هم زده تا خامه سفت گردد . محلول قهوه را در دو فنجان تقسیم نموده و خامه زده را بر روی فنجان ها بریزید … و در آخر روی هر فنجان را با مقدار کمی پودر دارچین و هل ؛ تزئین نمایید و از از این نوشیدنی دلپذیر لذت ببرید .
منبع/پارسینه