می دانید چگونه تارت توت فرنگی درست کنید؟ این شیرینی خوشمزه را براحتی می توانید برای مهمانان عزیز خود درست کنید و هم اینکه به عنوان دسر برای مهمانی های خود تدارک ببینید. در این مطلب با نحوه ی درست کردن تارت توت فرنگی آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر تارت توت فرنگی
کره: 120گرم
پودر قند: 60گرم
آرد: 200گرم
زرده تخممرغ: 1عدد
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک: یکهشتم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم پاتیسیر (کرم داخل تارت)
آرد ذرت: 100گرم
شکر: 150گرم
زرده تخممرغ: 3عدد
شیر: نیم لیتر
کره: 80گرم
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
توتفرنگی: 1 تا 5/1کیلو
طرز تهیه خمیر تارت
کره و پودر قند را بزنید تا نرم و لطيف شود، سپس زرده تخممرغ و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا مواد کاملا سفید و پفکی شود، سپس آرد و نمک را اضافه کرده و آرام مخلوط کنید. بهتر است با سرانگشت خمیر را مخلوط کنید تا روغن نیندازد.
خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و بگذارید یکساعت در جای خنک بماند و استراحت کند.
قالب گرد مخصوص تارت را چرب کنید، سپس خمیر را بهطور یکنواخت در قالب پهن کنید، بهطوریکه خمیر دیوارههای قالب را نیز بپوشاند.
حالا با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید و قالب را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ١٨٠درجه سانتیگراد گرم کردهاید، به مدت 20دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد و بعد از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود
طرز تهيه كرم پاتيسير:
زرده تخممرغ را با شکر و وانیل خوب بزنید تا سفید شود.
شیر و آرد ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود، سپس زرده تخم مرغ و شکر زدهشده را بهتدریج به آرد و شیر اضافه کنید و کمی روی حرارت هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
در آخر کره را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود.
داخل تارت را با کرم بپوشانید و توتفرنگیهای قرمز را روی آن قرار دهید.
ایده آل