یکی از ترفندهای هوشمندانه برای خانم های کارمند، درست کردن غذاهایی است که سریع آماده می شود و در عین حال خوشمزه هم هست. اگر در موقعیتی هستید که فرصت زیادی برای تهیه ی غذا ندارید، پیشنهاد می کنم  پنه با سس آلفردو را امتحان کنید. با ما باشید.

مواد لازم پنه با سس آلفردو

سينه مرغ: 2عدد

پاستا پنه: 1بسته

خامه: 3قاشق غذاخوری

قارچ ورقه‌شده: 300گرم

كره: 50گرم

آرد: 2قاشق غذاخوری

پنير پارميزان رنده‌شده: 1پيمانه

شير: 5/1ليوان

نمك، فلفل و پودر سير: به ميزان لازم

طرز تهیه پنه با سس آلفردو

سینه‌های مرغ را با نمك و فلفل مزه‌دار كنيد و به مدت 20دقيقه در تابه مخصوص گريل سرخ كنيد.

براي درست‌كردن سس پاستا كره را در داخل تابه بيندازيد تا آب شود، آرد را اضافه‌كرده و 2دقيقه تفت دهيد، شير را کم‌کم اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد. نمك، فلفل و پودر سير را اضافه كنيد، پنير پارميزان و قارچ‌ها را كه از قبل تفت‌ داده‌اید داخل تابه بريزيد، بعد از آب‌شدن پنير، خامه را به مواد اضافه‌كرده و شعله را خاموش كنيد.

پاستاها را كه به مدت 20دقيقه جوشانده‌اید، با سس مخلوط كنيد و سينه مرغ گريل‌شده را برش بزنيد و روى آن قرار دهيد.

ایده آل