آموزش طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو مجلسی خیلی خوشمزه و پرطرفدار است که نسبت به بقیه ی غذاهای تشریفاتی خیلی راحت تر می توان آن را طبخ کرد. آلبالو پلو دارای ظاهری جذاب است و اشتهای انسان را باز می کند. روش های مختلفی برای طبخ آلبالو پلو استفاده می شود که می توان به آلبالو پلو با مرغ، آلبالو پلو با گوشت قلقلی و یا آلبالو پلو ساده اشاره کرد.

مواد لازم برای آلبالو پلو

آلبالو: 1کیلو

شکر: نیم پیمانه

برنج: 4پیمانه

فیله مرغ: به میزان دلخواه

زعفران، نمک، فلفل، خلال پسته و آب‌لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو

يك كيلو آلبالوى شسته‌ شده، دم‌ و هسته‌ گرفته را با نيم‌ پيمانه شكر و 1پيمانه آب به مدت 20 دقيقه بجوشانيد تا آلبالوها نرم و نیم‌ پز شوند. چهار پيمانه برنج را بجوشانيد و آبكش كنيد، سپس برنج و آلبالوها را در يك قابلمه مناسب به‌ صورت لایه‌ لایه ريخته و اجازه بدهيد به مدت 50 دقيقه با حرارت نسبتا ملايم دم بكشد. فيله مرغ را با زعفران، نمك، فلفل و آب‌ لیمو مزه‌ دار كنيد و در تابه سرخ كنيد. آلبالو پلو را با پلوى زعفراني و خلال پسته تزئين كنيد و فیله‌ های سرخ‌ شده را روى آن بگذاريد.

ایده آل