کم تحرکی باعث بروز بیماری های زیادی می شود از جمله آمبولی ریه. به گفته ی رییس بخش قلب بیمارستان مسیح دانشوری؛ افرادی که کم تحرک هستند دچار ترومبوز سیاهرگی در پاهایشان می شوند که این بیماری سپس باعث بروز آمبولی ریه می شود. آمبولی ریه، بیماری خطرناکی است که خطر مرگ را به همراه دارد.

 دکتر شریف کاشانی در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق اظهار کرد: ترومبوز به معنای تشکیل لخته خون در دیواره داخلی سیاهرگ است که این مساله بیشتر سیاهرگ های اندام های تحتانی را درگیر می‌کند.
وی افزود: لخته ایجاد شده سبب اختلال در جریان خون و در نتیجه انسداد عروق خونی می‌شود؛ یکی از مهمترین عوارض احتمالی ترومبوز، آمبولی ریه است.
شریف کاشانی تصریح کرد: پاها بیشتر دچار ترومبوز و بروز آمبولی ریه می‌شوند و بی تحرکی، بیماری‌های داخلی پیشرفته، سرطان‌ها، انجام برخی اعمال جراحی، ضربه به پا و شکستگی ها از جمله مهمترین علل بروز ترومبوز است.
متخصص قلب و عروق با بیان اینکه ترومبوز از علل قابل پیشگیری مرگ و میر است، یادآور شد: برخی افراد نیز به صورت خود به خودی دچار ترومبوز می‌شوند که این مساله در زنان شایعتر است.
شریف کاشانی در خصوص راه های پیشگیری از ترومبوز خاطرنشان کرد: افراد مستعد می توانند با انجام ورزش، داشتن تحرک، دارو درمانی و درمان های مکانیکی از بروز ترومبوز پیشگیری کنند.
رییس بخش قلب بیمارستان مسیح دانشوری افزود: آمبولی ریه خطر مرگ را به همراه دارد به همین دلیل توجه به پیشگیری از ترومبوز بسیار حائز اهمیت است.
نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با حضور متخصصان قلب و عروق، مغز و اعصاب، طب اورژانس، داخلی، بیهوشی قلب و قلب اطفال داخلی و حدود 30 سخنران از آمریکای شمالی، انگلیس، آلمان، فرانسه، اتریس، اسپانیا، ایتالیا، ژاپن، اتریش و جمهوری چک در روزهای 21 تا 24 شهریورماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.
دانا خبر