اطلاعات بیشتر
ماه اول
مادران عزیز در اولین ماه از بارداری با علائم اولیه بارداری، چگونگی رشد کوچولوهاشون، نکات مهم تغییرات بدن مادر آشنا می شوند.
اطلاعات بیشتر
ماه دوم
یک ماه است که زندگی شیرین یک و نیم نفره را تجربه کرده اید. در این ماه هم با علائم ویژه و تغییراتی که در جنین خوشگلتون ایجاد میشه آشنا میشید.
اطلاعات بیشتر
ماه سوم
با وارد شدن به ماه سوم بارداری، کم کم تغییرات فیزیکی در ظاهر شما نمایان می شود و لازم است شما خودتان را با این تغییرات سازگار کنید و یک سری نکات را به خاطر داشته باشید.
اطلاعات بیشتر
ماه چهارم
مادرجان وارد سه ماهه دوم بارداری شدی، تبریک! از این ماه به بعد راحت تر با مسائل کنار می آیید. کم کم از این ماه ورجه وورجه های خوشگل پسر و دخترهاتون شروع میشه.
اطلاعات بیشتر
ماه پنجم
حرکات جنین در ماه پنجم زیاد تر از ماه قبل شده و خیلی واضح و شفاف شما حرکات جنین را تشخیص میدهید و حسابی هم از این قضیه کیف میکنید.
اطلاعات بیشتر
ماه ششم
از این ماه دیگه لازمه علاوه بر اطلاعات جنین و دوران بارداری ، در خصوص زایمان طبیعی و سزارین نیز اطلاعات کافی پیدا کنید.
اطلاعات بیشتر
ماه هفتم
بالاخره وارد آخرین سه ماهه بارداری شده اید و کم کم تعداد ملاقات هاتون با پزشک رو دارید افزایش میدید. این ماه هم ویژگی های خاصی داره که حتما باید بدونید.
اطلاعات بیشتر
ماه هشتم
سرعت رشد جنین با بالاترین حد خود رسیده و گاهی احساس تشنگی و خستگی در شما ایجاد می شود. ماه هشتم ماه سرنوشت سازی است که نیاز به اطلاعات خیلی مهمی در مورد آن دارید.
اطلاعات بیشتر
ماه نهم
تبریک ، تبریک و باز هم تبریک! وزن گیری جنین با سرعت در این ماه اتفاق می افتد و شما هر لحظه بی صبرانه منتظر این مسافر کوچولو هستید که پاش رو به زندگیتون باز کنه و خستگی 9 ماهه از تنتون در بره.

پیشگیری از سرطان با حاملگی زیر 26 سال

 دکتر مونا ملک زاده در افتتاحیه کارگاه سرطان تخمدان افزود: کارگاه امروز با حضور اساتید برجسته انکولوژی زنان و رادیوانکولوژی برگزار و جدیدترین دستاورد‌ها و یافته‌های علمی در ارتباط با سرطان تخمدان مطرح شد.

وی در ارتباط با عوامل افزاینده و کاهنده خطر در سرطان تخمدان گفت: سن از جمله عواملی است که در ایجاد این سرطان نقش دارد و البته عامل خطری است که غیر قابل تغییر است، با افزایش سن میزان شیوع آن در زنان بیشتر می‌شود و از ۵۵ سالگی شیوع این سرطان شدت می‌یابد و نیمی از بیماران سن بیش از ۶۳ سال دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: چاقی نیز از دیگر عوامل بروز این سرطان است و به طور کلی زنانی که اندکس توده بدنی (BMI) بالاتر از ۳۰ دارند، بیشتر احتمال دارد به سرطان تخمدان مبتلا شوند.
ملک زاده با اشاره به اینکه زنانی که در سن کمتر از ۲۶ سال حاملگی کامل شده‌ای داشته باشند، کمتر به سرطان تخمدان مبتلا می‌شوند، افزود: شیر دادن نیز خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد.
وی ادامه داد: مصرف قرص‌های درمان بارداری با سازو کار تحریک تخمک گذاری در استفاده بیش از یک سال و همچنین بارداری در سن بالای ۳۵ سال احتمال خطر را افزایش می‌دهد. از طرف دیگر هیسترکتومی و بستن لوله‌های رحمی و مصرف قزص‌های ضد بارداری نیز احتمال خطر را کاهش می‌دهد.

این رادیو انکولوژیست با بیان اینکه در ۹۰ درصد از موارد ابتلا به سرطان تخمدان، بیماران هیچ سابقه فامیلی ندارند گفت: عامل ژنتیکی ۵ تا ۱۰ درصد در بروز این سرطان نقش دارد؛ همچنین بهره مندی از رژیم غذایی کم چربی و مصرف سبزیجات و میوه کافی و رژیم حاوی غلاتت غنی از فیبر و سبوس احتمال ابتلاء زنان را به سرطان تخمدان کاهش می‌دهد.
ملک زاده گفت: علائم سرطان تخمدان شامل نفخ شکم، بزرگ شدن شکم، ناراحتی و درد در شکم، سیری زودرس، اختلال در ادرار و مدفوع، تهوع و سوء هاضمه همچنین درد هنگام مقاربت و کمردرد است.
این متخصص کلینیکال انکولوژی افزود: خستگی مفرط و خونریزی واژینال پس از یائسگی و کاهش وزن از دیگر علائم ابتلا به این بیماری به شمار می‌رود.
وی یادآور شد: میزان شیوع سرطان تخمدان ۳ در ۱۰۰ هزار است که حدود یک سوم آمار جهانی است، این سرطان ۴۰ درصد از سرطان‌های دستگاه تناسلی زنان را شامل می‌شود.
ملک زاده در پایان گفت: کارگاه سرطان تخمدان یک کارگاه تعاملی برای فوق تخصصان زنان، فوق تخصصان سرطان، پزشکان عمومی، متخصصین عروق، انکولوژیست‌ها و ماما‌ها بوده است و برنامه‌های مدونی در این کارگاه ارائه شد.

tnews

۲۷ مرداد ۱۳۹۶ ۱۷:۳۴
اشتراک گذاری (چگونه میتوانید این مطلب را برای دیگران بفرستید)

ساختمان پزشکان

  • هنوز دیدگاهی ارسال نشده است.