آووکادو

برخی از مواد غذایی است که مصرف آن ها باعث ایجاد واکنش هایی در بدن می شود که این واکنش ها باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود. در این مقاله از دکتر سلام مواد غذایی که باعث افزایش ابتلا به سرطان می شوند را آماده کرده ایم. پیشنهاد ما این است که این بخش را از دست ندهید.

برخی از مواد غذایی می‌توانند سبب واکنش‌هایی دربدن شوندکه با درنظر گرفتن ریشه زمینه‌ای بیماری پرهیز یا مصرف کم برخی از آن‌ها توصیه می‌شود.

کارشناسان درجدیدترین تحقیقات خود دریافتند مصرف سبزی‌های دارای برگ سبز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان دارای ژن این بیماری تشدید کنند.

ژن BRCA نقشی موثر در ابتلا به سرطان‌های تخمدان و سینه در زنان دارد و پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند سبزی‌های دارای برگ سبز حاوی ماده شیمیایی فولات می‌توانند عامل تحریک این ژن و ابتلا به سرطان باشند.

فولات موجود دراین سبزی‌ها دربدن برخی افراد تبدیل به ماده‌ای سمی به نام فرمالدئید شده و زمینه ساز ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود.

فولات ماده‌ای ضروری برای حفظ سلامت بدن است که به نام ویتامین B۹ شناخته می‌شود و برای ایجاد DNA سلولی، تولید اسید‌های آمینه ضروری بدن و نیز افزایش سوخت و سازسلولی و عملکرد بدن مفید است.

دانشمندان با کشت سلول‌های سبزی در محیط آزمایشگاهی دریافتند فولات موجود درآن‌ها این قابلیت را دارد که به گاز سمی فرمالدئید تبدیل شود.

این گاز می‌تواند DNA سلول‌های بدن را تخریب کند وسبب تبدیل سلول‌های بدن به تومور‌های سرطانی شود. فرمالدئید در مواد نگهدارنده، عطرها، برخی مواد غذایی، دارو‌ها و لوازم آرایش وجود دارد.

کلم بروکلی

براین اساس کارشناسان به بانوان دارای ژن‌های BRCA۱ یا BRCA۲ توصیه می‌کنند چنانچه دربین اقوام درجه یک و دوی خود فرد مبتلا به سرطان سینه یا تخمدان دارند حتماً رژیم غذایی مناسبی را رعایت و از مصرف سبزی‌های دارای برگ سبز مانند آووکادو، کلم بروکلی و مارچوبه به میزان زیاد خودداری کنند.

نتایج این تحقیق در مجله طبیعت (Nature) منتشر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان