نمک

متخصصان فنلاندی بعد از 12 سال پژوهش در خصوص مصرف رژیم غذایی حاوی نمک زیاد به این نتیجه رسیده اند که این رژیم به طور خیلی گسترده می تواند باعث افزایش خطر ناتوانی و نارسایی قلب شود. در این مقاله از دکتر سلام به عوارض استفاده از رژیم غذایی حاوی نمک زیاد پرداخته ایم. با ما همراه شوید.

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) اگر افراد مصرف نمک خود را به میزان توصیه شده پنج گرم کاهش دهند، از دو میلیون و ۵۰۰ هزار مورد مرگ و میر در سال پیشگیری می‌شود. بیشتر افراد بیشتر از این مقدار نمک مصرف می‌کنند که در حدود ۸۰ تا ۱۴۰ درصد بیش از مقدار سفارش شده‌ است.

متخصصان فنلاندی بر اساس بررسی خود اظهار داشتند: مصرف بیش از ۱۳.۷ گرم سدیم کلراید در روز نرخ نارسایی قلبی را نسبت به مصرف کمتر از ۶.۸ گرم نمک دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین این افزایش احتمالیِ نارسایی قلبی مرتبط با نمک، مستقل از فشار خون است.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت،‌ به گفته پزشکان مصرف نمک زیاد یکی از عوامل اصلی افزایش فشار خون است و فاکتور خطرزای مستقل در بروز بیماری عروق کرونری به حساب می‌آید.

منبع: ایسنا