همه افراد از عوارض مصرف غذاهای فراوری شده و چرب، استرس، کشیدن سیگار و کم تحرکی آگاه هستند و می دانند که همه ی این عوامل می توانند خطر بروز حمله قلبی را افزایش دهند. در این مطلب قصد داریم به بررسی مواردی بپردازیم که ممکن است کمتر کسی تاثیر آن ها بر حمله قلبی را بداند.

در اینجا ۸ علت غیر قابل تصور که با خطر حمله قلبی در ارتباطند را معرفی کرده اند:

آنتی بیوتیک ها: این دسته داروها هنوز هم برای درمان طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی ناشی از عفونت های باکتریایی تجویز می شوند با این حال اگر شما در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستید، و یا سابقه ابتلا به این بیماری ها را در خانواده دارید، باید از دریافت آتی بیوتیک هایی مانند آزیترومایسین اجتناب کنید. پزشک می تواند داروهای جایگزین را برای شما تجویز کند.

غذاهای کنسرو:

ماده سمی بیسفنول آ در این غذاها علت افزایش بلوغ زودرس در کودکان و دیگر شرایط فیزیکی و عصبی است. در بزرگسالان مصرف غذاهای کنسرو سبب آریتمی و افزایش استرس بر روی قلب می شود.

عفونت های طولانی:

عفونت های سینوسی مکرر و یا آنفلوآنزا و سایر عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی از جمله سرماخوردگی می تواند خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهد. دلیل این است که این بیماری ها سبب ایجاد واکنش های التهابی در سیستم ایمنی بدن و افزایش استرس بر روی قلب می شود. پیشگیری از ابتلا به عفونت های اینچنینی، گام موثری برای حفاظت از سلامت قلب است.

ترافیک:

فرقی نمی کند شما راننده وسیله نقلیه باشید یا مسافر آن، یا حتی دوچرخه سواری که در خیابان در لابه لای اتومبیل ها گیر افتاده است. مطالعات متعددی در این زمینه انجام شده است تا مشخص شود آلودگی هوای ناشی از ازدحام ماشین ها، استرس ماندن در ترافیک و دیر رسیدن به مقصد یا ترکیبی از این دو، عامل این حمله های قلبی است اما هنوز دقیقا این مساله مشخص نشده است اما آنچه مشخص شده و بسیار هم بر آن تاکید شده این است که اگر سابقه مشکلات قلبی یا ریسک های ابتلا سکته قلبی دارید، نباید در ساعات اوج ترافیک و شلوغی در ازدحام ماشین ها بمانید.

آلودگی هوا:

فکر نکنید که آلودگی فقط آلودگی ناشی از اگزوز اتومبیل هاست، دود کارخانه ها، گردوغبار معلق در هوا، ذرات شن و حتی ذرات معلق ناشی از آتش و هیزم، می توانند قلب را با مشکل روبه رو کنند.

مکمل هاي کلسيم:

مطالعات حاکی از آنند افرادي که مکمل هاي کلسيم مصرف مي کنند نسبت به ديگران بيشتر در معرض خطر حمله قلبي قرار دارند. براي دريافت کلسيم، پزشکان مصرف ماهي چرب هفته اي ۲ بار و مواد غذايي حاوي کلسيم و براي دريافت ويتامين دی قرار گرفتن در معرض نور خورشيد را توصيه مي کنند.

بیماری های لثه:

مطالعات حاکی از آنند که افراد مبتلا به بیماری های پریودنتال ذاتا ۲۵ درصد بیشتر از سایر افراد، در معرض خطر ابتلا به حمله قلبی هستند. باکتری های موجود در لثه ها به عوامل عفونی این اجازه را می دهند که به طور عمیق تری وارد بدن شوند و با عملکرد رگ های خونی مهم و سیستم گردش خون تداخل ایجاد کنند.

محصولات ضد باکتری:

بسیاری از صابون های ضد باکتری و ضد میکروبی بعلاوه پاک کننده ها و خمیردندان ها، حاوی تریکلوزان هستند؛ یک ماده شیمیایی که منجر به تولید و پرورش میکروب های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک می شود. این میکروب ها می توانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهند.

منبع: سلامت نیوز