رایج ترین شایعات تغذیه ای

 

هفته ای دو کیلو وزن کم کنید !

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید

به برخی از رایج ترین باورهای تغذیه ای در این بخش اشاره کرده ایم بد نیست با درستی یا نادرستی آن ها در این بخش آشنا شوید و حقایق علمی در مورد هر یک را بدانید. به عنوان مثال برخی معتقدند با مصرف شکلات با جوش صورت مواجه می شویم که این باور اشتباه و نادرست است.

بسیاری از ما باورها و شایعات غذایی اغلب نادرستی شنیده یا خوانده ایم که باعث شده به دلیل ترس از بیماری ها در برابر مصرف برخی مواد غذایی مقاومت کنیم. اما حقایق علمی بسیاری از این باورها را رد می کند.

 کالری های دریافتی در شب چاق کننده تر از کالری های صبح

معمولا تصور بر این است که سوخت و ساز بدن در پایان روز به میزان چشمگیی کاهش می یابد. بنابراین بدن کالرهای دریافتی را در شب مصرف نمی کند. اما حقیقت این است که هرچند متابولیسم هنگام شب کندتر از هنگام فعالیت روزانه صورت می گیرد، اما هرگز حتی در حالت خواب متوقف نمی شود. کالری هایی که شب مصرف می شوند تغییری در متابولیسم ایجاد نمی کنند یا کالری های بیشتری نسبت به کالری های روزانه به حساب نمی آیند.

سبزیجات تازه بهتر از سبزیجات منجمد

هرچند ویتامین های میوه و سبزی ها با گذشت زمان ارزش غذایی خود را از دست می دهند، اما بسیاری از مواد مغذی آنها مانند آهن و فیبر، بقای بیشتری نسبت به آنچه تصور می شود دارند. به طور کلی تفاوت سطح مواد مغذی در سبزیجات تازه و منجمد آنقدر کم می باشد که بعید است تاثیری بر سلامت کلی ما داشته باشد.

 

شکلات باعث جوش زدن می شود

به گفته متخصصان پوست، مصرف شکلات به خودی خود به بروز آکنه منجر نمی شود. تحقیقات علمی هیچ گونه ارتباط مستقیمی میان خوردن شکلات و ایجاد آکنه نشان نمی دهند. با این حال، رژیم های غذایی که حاوی قند و چربی بالایی هستند باعث افزایش سبوم یا چربی پوست می شوند و تولید سبوم عامل اصلی بروز التهاب و در نتیجه آکنه است.

مایکروویو، مواد مغذی را از بین می برد

مایکروویو یکی از امن ترین و بهترین گزینه ها برای اماده کردن غذایی با مواد مغذی سالم است. چیزی که باید به آن توجه داشت کمتر تفت دادن و کمتر جوشاندن مواد غذایی است.

 

بولتن نیوز