bimarye-lase

بیماری‌های لثه  به علت  پلاک‌های باکتریایی به وجود می‌آیند. این پلاک‌ها باکتری ها و ویروس‌هایی هستند که در دهان بوجود می آیند و وجود برخی‌ از آن‌ها در بزاق دهان ضروری است.
زمانی که افراد مسواک نمی‌زنند پلاک‌های میکروبی در شیار لثه‌ها یعنی بین لثه و دندان جایگزین می‌شوند و در آن‌جا کلونی تشکیل می‌دهند.
ایجاد کلونی میکروب‌ها و باکتری‌ها را با ترشح اسید آمینه همراه دانست که به تدریج باعث قرمز شدن لثه دانست که به تدریج، عروق خونی منبسط و نازک می‌شود و در اثر کوچک‌ترین برخورد مثل غذا خوردن، مسواک زدن یا حتی سیگار کشیدن دچار خونریزی خواهند شد.
اگر هنوز باکتری‌ها به استخوان نرسیده باشند، می‌توان با مسواک زدن صحیح و جرم‌گیری، ورم لثه را از بین برد، اظهار داشت؛ در روش صحیح مسواک زدن باید توجه داشت که مسواک نرم باشد و موهای مسواک نسبت به محور دندان‌ها به گونه‌ای باشد که مسواک زیر لثه برود.
حرکات مسواک، سکون میکروب‌ها را به هم می‌زند ضمن این‌که نخ کشیدن بین دندان‌ها هم واجب است به این دلیل که پوسیدگی از بین دندان‌ها شروع می‌شود.
جرم‌گیری اگر به روش صحیح انجام بگیرد هیچ ضرری برای دندان‌ها نخواهد داشت و افرادی که بیماری‌های لثه دارند هر سه ماه یکبار و سایر افراد هر شش ماه تا یک سال یک بار باید برای جرم‌گیری اقدام کنند.
خام خواری و خوردن میوه‌هایی مثل سیب و گاز زدن آن  بسیار مفیداست؛ شکلات، شیرینی و غذاهای نرم و شیرین و چسبنده محرک پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه هستند.
با مسواک نزدن، به تدریج اسیدها و آنزیم‌ها از شیار لثه به استخوان می‌رسند و استخوان در مقابل عوامل خارجی میکروبی نمی‌تواند از خود دفاع کند، اظهار داشت؛ زمانی‌که استخوان از بین می‌رود پاکِت ایجاد می‌شود و باید طی عمل جراحی لثه، استخوان تمیز شود. از سوی دیگر افرادی که بیماری‌های لثه‌ی ارثی دارند دندان‌های آن‌ها در سنین جوانی شروع به ریزش می‌کند.
اگر نفوذ میکروب‌ها کم باشد یعنی به اندازه‌ی چهار تا شش سانتی‌متر، طی عمل جراحی، پاکِت لثه کنار زده شده، جای آن تمیز می‌شود و دوباره لثه در جای خود قرار می‌گیرد و دوخته می‌شود. همچنین برای برخی افراد که لثه‌هایشان از بین رفته پیوند لثه از سقف دهان هم انجام می‌گیرد.
زمانی که نفوذ مواد میکروبی تقریبا بیشتراز شش سانتی‌متر باشد از استخوان مصنوعی برای بازسازی لثه استفاده می‌شود که این استخوان می‌تواند پودر استخوان مصنوعی یا از استخوان خود بیمار باشد. همچنین وی مراقبت‌های پس از جراحی را که شامل رعایت بهداشت و تغذیه‌ی مناسب، مسواک زدن و نخ کشیدن دندان هستند بسیار ضروری دانست.

منبع-http://www.jarahaniran.com