يك متخصص تغذيه گفت: حرارت بالا، موجب آزاد شدن بعضي مواد آلي و تركيبات شيميايي موجود در ديواره آنها و انتقال آن به نوشيدني مي‌شود و ورود اين مواد و تركيبات به بدن عامل بروز بعضي از سرطان‌هاست.
سيد ضياءالدين مظهري در گفت‌و‌گو با  فارس، افزود: سرو غذا در ظروف پلاستيكي و يكبار مصرف از نظر بهداشتي مشكلاتي به همراه دارد.

وي گفت: اين روزها استفاده از ظروف يكبار مصرف، متداول شده است. حتي بعضي خانواده‌ها براي پخش غذاهاي نذري يا در مهماني‌هاي خود از اين ظروف استفاده مي‌كنند.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: استفاده از ظروف يكبار مصرف شفاف و بي رنگ، براي نوشيدني هاي داغ مثل قهوه و چاي، اصلاً مناسب نيست.

وي افزود: اين ظروف توانايي نگهداري رنگ را هم ندارند، بنابراين با ريختن غذا و نوشيدني داغ درون اين ظروف، لايه‌اي از رنگ داخل محتويات، حل و وارد بدن مي شود كه سرطان زاست.