نتایج یک بررسی جدید که با موضوع تاثیر شکر بر میزان احتمال بروز بیماری های قلبی صورت گرفت مشخص کرد که مصرف شکر باعث بروز بیشتر بیماری های قلبی می شود و ریسک ابتلا به بیماری چاقی و دیابت را نیز افزایش می دهد.

شکر (به صورت گلوکز) منبع انرژی حیاتی برای بدن محسوب می‌شود. شکر طبیعی در بسیاری از مواد غذایی مانند شیر (لاکتوز) و میوه‌جات (فروکتوز؛ شهد میوه‌ها) یافت می‌شود. اما با خوردن شیر و میوه، میزان قند خون بالاتر نمی‌رود و مشکل از شکرهای تصفیه‌ شده و سایر افزودنی‌های شیرین‌کننده در غذاهای فرآوری شده است.

میزان استاندارد مصرف شکر، 8 قاشق چای‌خوری برای افراد سالم و 2 قاشق برای افرادی با فشارخون بالا است. یک بطری نوشابه‌ی کوچک، بدون رساندن هیچ نفعی به بدن، بیش از میزان توصیه‌ شده، شکر دارد.

مانند نمک، از اسامی دیگر شکر روی مواد غذایی بسته‌بندی‌شده نیز آگاه باشید و سعی کنید کمتر از آن‌ها استفاده کنید. این اسامی عبارت‌اند از: گلوکز، ساکاروز، لاکتوز، فراکتوز، مالتوز، شربت یا عصاره‌ی مالت، ملاس یا شیره قند و دکستروز.

خوردن غذاهای خیلی شیرین و پُر کالری به بیماری چاقی و دیابت منجر خواهد شد که هر دو شما را بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ قلبی قرار می‌دهند. از آن‌جایی‌که شکر و چربی‌های اشباع‌شده با هم رابطه‌ی مستقیمی دارند، افرادی که زیاد غذاهای شیرین می‌خورند، به غذاهای چرب نیز میل فراوانی دارند. هر دوی این عادت‌های بد غذایی تأثیر مستقیمی روی بیماری‌ قلبی نیز دارند و باعث می‌شوند به مواد غذایی مفیدی همچون غلات، میوه و سبزیجات بی‌میل شوید. غلات سرشار از فیبر هستند که به ‌سلامت قلب کمک می‌کند.

برای تقویت سیستم قلبی و عروقی، به غذاهایی که می‌خورید اهمیت بدهید. امکان استفاده از غذاهای سالم همیشه وجود ندارد. اما آگاه باشید که هر چه میزان مصرف غذاهای بسته‌بندی و فرآوری شده را کاهش دهیم، میزان مصرف نمک و شکر را نیز کنترل کرده‌ایم و با این کار ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را نیز کاهش داده‌ایم. حال که از ارتباط بیماری قلبی با شکر آگاه شدید در مصرف آن دقت کنید.

منبع/وب مد