روش های مختلفی برای طبخ و تهیه غذا وجود دارد اما در این مقاله از دکتر سلام شما را با تکنیک های صحیح پختن مواد مختلف غذایی از جمله گوشت آشنا می نماییم تا شما بتوانید غذایی خوشمزه و لذیذ را تهیه و تناول فرمایید.
در اینجا تمرینی برای خودداری از این اشتباهات برای شما آماده کرده ایم .غذای خانگی باید مغذی و سالم باشد. اما متخصصان ده اشتباه رایج در تهیه غذا را ذکر می کنند که در این مقاله میتوانید آنها را مطالعه کنید .

در اینجا تمرینی برای خودداری از این اشتباهات برای شما آماده کرده ایم .غذای خانگی باید مغذی و سالم باشد. اما متخصصان ده اشتباه رایج در تهیه غذا را ذکر می کنند که در این مقاله میتوانید آنها را مطالعه کنید .

1-مزه کردن غذاهای مانده برای اینکه ببینید آیا هنوز هم خوب هستند یا فاسد شده اند. بهتر است که محتاط باشیم و مواد غذایی مانده را دور بریزیم.

2-قرار دادن گوشت پخته شده در بشقابی که قبلا گوشت خام در آن نگه داشته اید. حداقل باید بشقاب را با آب گرم و صابون بشویید. با این حال بهتر است از بشقاب دیگری استفاده کنید.

3-باز کردن یخ مواد غذایی روی پیشخوان آشپزخانه. (میتوانید آن را یا در یخچال باز کنید، یا در نایلونی قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید تا یخ آن باز شود، باز کردن یخ گوشت در دمای اتاق باعث رشد باکتری ها میشود)

4-شستن گوشت یا مرغ. با این کار در واقع ممکن است سینک و پیشخوان آشپزخانه خود را آلوده کنید.

5-سرد کردن غذا قبل از قرار دادن آن در یخچال.

6-خوردن خمیر خام، خمیر بیسکوییت، خمیر کیک یا سایر غذاهای حاوی تخم مرغ نپخته و یا آرد نپخته.

7-مزه دار کردن گوشت یا غذاهای دریایی جلوی پیشخوان آشپزخانه.

8-استفاده از موادی که با آن گوشت خام را مزه دار کرده اید، در غذای پخته.

9-نیم پز کردن گوشت، مرغ، غذاهای دریایی یا تخم مرغ.

10-نشستن دست ها. در صورت تردید، دست های خود را با مقدار زیادی آب گرم و صابون بشویید.

 

منبع/نوآوران