دل شکستن

شاید این موضوع هم برای شما سوال بوده باشد که آیا واقعا دل می شکند؟ این موضوع در علم پزشکی ثابت شده است که بله شکستن دل واقعیت دارد و این مسئله مانند یک خون ریزی کوچک یا یک جراحت است که حتی می تواند باعث ایجاد سکته قلبی شود.

“آلکساندر لیون” متخصص قلب و عروق می گوید سندروم قلب شکسته عامل 2 درصد از 300 هزار حمله قلبی است که سالانه در بریتانیا رخ می دهد. مطالعه جدید به پزشکان کمک می کند تا با دقتی بالا سندروم قلب شکسته را تشخیص دهند، به این شکل می توانند میزان رواج ابتلا به این سندروم را تعیین کنند.

ابتدا افزایش شدید آدرنالین عامل ابتلا به این سندروم شناخته می شد، رویدادی که می تواند در اثر وقوع حادثه ای خوب یا بد رخ دهد. بر خلاف یک حمله قلبی که در اثر انسداد یکی از شریانهای قلبی رخ می دهد، در سندروم قلب شکسته هیچ شریانی مسدود نمی شود.

در عوض پزشکان بر این باورند که افزایش شدید آدرنالین باعث فلج موقت بطن پایینی قلب شده و به این شکل به حفره بالایی فشار بیشتری وارد می شود و به این شکل نشانه های معمول حمله قلبی مشاهده می شوند و به علاوه شکل ظاهری حفره های پایینی قلب نیز تغییر پیدا می کند.

تحقیقات پیشین نشان داده اند که ابتلا به این سندروم در میان زنان بیشتر از مردان است. با این همه به نظر می آید زنان بهتر از مردان می توانند از تاثیرات افزایش شدید آدرنالینی جان به در ببرند و احتمال مرگ مردها در اثر این رویداد بیشتر از زنان است.

منبع: برنا