لوازم آرایشی

دیگر جامعه به گونه ای شده است که دختران دبستانی هم علنا از لوازم آرایشی استفاده می کنند و این موضوع بخاطر توجه نکردن به تربیت صحیح کودکان می باشد. در این مقاله از دکتر سلام اطلاعاتی در مورد آرایش کردن دختران دبستانی را آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم که این مقاله را از دست ندهید. با ما همراه شوید.

رئیس اداره لوازم آرایش و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: وقتی دختر بچه 9 ساله علناً از لوازم آرایشی استفاده می‌کند یعنی قشر بزرگ‌تری به نام دانش‌آموزان درگیر این قضیه هستند.

ایمانه دهقان بعد از ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان اصفهان در خصوص بررسی و آسیب‌شناسی استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز اظهار کرد: فراورده‌های قاچاق و غیرمجاز گروه‌های مختلف کالایی را هدف قرار می‌دهد، عوارض کالای قاچاق ضربه به نیروی تولید و اشتغال‌زایی، ضربه به چرخه اقتصادی و ده‌ها مورد دیگر است.

وی افزود: در جنبه‌های سلامت‌محور، تحت تأثیر قرار دادن سلامت جامعه توسط کالاهای قاچاق بسیار مهم‌تر است چرا که هیچ اطلاعی در خصوص شرایط ساخت، نگه‌داری و حمل و نقل آن‌ها نیست؛ دارو، شیرخشک نوزاد، فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی، لوازم کودک، لوازم آرایشی و بهداشتی و … از جمله کالاهای قاچاقی است که باعث ضربه زدن به سلامت جامعه می‌شود.

رئیس اداره لوازم آرایش و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عدم فرهنگ‌سازی مناسب، سود زیاد قاچاق، ضعف اطلاعات عمومی در خصوص شناخت کالاهای مجاز، گستردگی مرزها را از جمله موارد تأثیرگذار در افزایش کالای قاچاق دانست و مطرح کرد: اطلاع‌رسانی در خصوص شناخت فراورده‌های قاچاق بسیار مهم است چرا که آموزش و آگاهی به معنای پیشگیری است.

وی با بیان این‌که عامه مردم جامعه هدف فراورده‌های آرایشی و بهداشتی قاچاق هستند، عنوان کرد: وقتی دختر بچه 9 ساله علناً از لوازم آرایشی استفاده می‌کند یعنی قشر بزرگ‌تری به نام دانش‌آموزان درگیر این قضیه هستند، فراورده اصیل سلامت‌محور فراورده‌ای است که از طریق مسیرهای مجاز و مورد تائید سازمان غذا و دارو است و افراد پاسخ‌گو در این زمینه دارد.

دهقان با بیان این‌که فراورده غیراصیل سعی دارد خود را با اصالت نشان دهد و هیچ متولی پاسخگویی ندارد، یادآوری کرد: فراورده‌های سلامت‌محور مجاز به دو صورت در کشور وجود دارد، فراورده‌های تولید شده در داخل که پروانه ساخت از وزارت بهداشت دارند و دسته دوم محصولات ساخت خارج از کشور است که توانسته مجوز لازم از وزارت بهداشت را کسب کند.

وی در خصوص روند اخذ پروانه ساخت از وزارت بهداشت تأکید کرد: برای اخذ پروانه ساخت از وزارت بهداشت در ابتدا محل مورد نظر برای احداث بازرسی می‌شود، در قدم بعدی کارخانه موظف است یک مسؤول فنی را به کار بگیرد تا سلامت محصولات را کنترل کند و پس از این تائیدات می‌تواند پروانه ساخت از وزارت بهداشت دریافت کند.

رئیس اداره لوازم آرایش و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: بر اساس امتیازات و سوابقی که کارخانه‌ها دارند بازدیدهای دوره‌ای از کارخانه‌ها انجام می‌شود، نام فراورده، نام تجاری، شماره پروانه ساخت، ترکیبات تشکیل دهنده، تاریخ تولید و انقضا از جمله مواردی است که یک کالای مجاز باید داشته باشد، فراورده‌های وارداتی باید محل ساخت آن‌ها که در خارج از کشور است توسط بازرسان وزارت بهداشت بررسی شود.

وی در پایان با بیان این‌که مواد اولیه که مورد استفاده لوازم آرایشی و بهداشتی قرار می‌گیرد بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: ترکیب، نوع و اندازه آن‌ها بسیار مهم است و ممکن است آلوده به قارچ، میکروب و حتی مواد رادیواکتیو باشد، بعضاً لوازم آرایشی و بهداشتی در محیط مناسب و سالمی قرار می‌گیرد اما روش حمل و نقل آن ممکن است مشکل داشته باشد و محصول آلوده باشد، عوارض این محصولات غیر مجاز ممکن است سال‌های دور خود را نشان دهد.

منبع: خبرگزاری فارس