انجير يکي از قديمي ترين ميوه هاست. امروزه، انجير در کشورهاي مديترانه اي که سالم ترين رژيم تغذيه اي جهان را دارند به وفور مصرف مي شود. اين ميوه چه به شکل تازه و چه خشک در رنگ هاي بنفش ، سبز و قهوه اي عرضه مي شود.

خواص میوه انجیر

مقدار بالاي پتاسيم موجود در اين ميوه به حفظ فشار خون بدن کمک مي کند.
*اين ميوه که غني از فيبر است در حفظ وزن بسيار موثر است.

*برگ انجير نيز خاصيت درماني دارد و مصرف آن توسط بيماران ديابتي باعث کاهش مصرف انسولين مي شود.

*انجير خطر بروز سرطان سينه را کاهش مي دهد.*کلسيم و پتاسيم موجود در آن باعث تراکم استخوان مي شود.

*تريپتوفان(tryptophan) موجود در انجير، خواب آور است و اختلالات خواب مانند بي خوابي را از بين مي برد.

*خوردن اين ميوه خستگي را از بين مي برد و حافظه را تقويت مي کند.

*مصرف آب انجير التهاب مجراي برونشيتي را تسکين مي دهد.

*مصرف انجير با شير، کم خوني را رفع مي کند.

*اين ميوه خاصيت رونده دارد و براي درمان يبوست حاد مفيد است.

*خوردن روزي ۳ انجير خيس شده، بواسير را درمان مي کند.

*پکتين(pectin) نوعي فيبر قابل حل موجود در انجير کلسترول خون را کاهش مي دهد.

*انجير کباب شده براي درمان التهاب ها مانند آبسه و کورک به کار مي رود.

*به علت بالابودن ميزان آب،اين ميوه مي تواند به عنوان تميزکننده موثري براي پوست باشد و از بروز آکنه و جوش ها پيش گيري کند.

*اين ميوه که غني از کلسيم است مي تواند جايگزين خوبي باشد براي افرادي که به لبنيات حساسيت دارند.

*انجير به هضم غذا کمک مي کند و ناراحتي هاي مربوط به معده و روده ها را از بين مي برد.*آب انجير سبز در نرم کردن و درمان ميخچه موثر است.