کرسی

بعضی از افراد بر این باور هستند که استفاده از کرسی در زمستان می تواند از سکته مغزی پیشگیری کند ولی استفاده از کرسی های زغالی زمینه بروز سکته را در افراد افزایش می دهد. در این مقاله از دکتر سلام اطلاعاتی در مورد کسانی که نباید از کرسی استفاده کنند را آماده کرده ایم. پیشنهاد می کنیم که این مقاله را مطالعه کنید. با ما همراه شوید.

یک فوق تخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به مشکلات خون‌رسانی، دیابت و مشکلات کلیوی نباید از کرسی استفاده کنند، گفت: در زمستان عفونت‌های باکتریایی و ویروسی می‌تواند بیمار را مستعد سکته مغزی کند.

به گزارش شفا آنلاین:دکتر اصغر شریفی ، درباره راه‌‌های پیشگیری از سکته مغزی <stroke>اظهار کرد: علل سکته مغزی شامل ۲ بخش اصلی غیرقابل تغییر و قابل تغییر است.

وی افزود: بخش قابل تغییر موثر در سکته مغزی شامل سن، نژاد، جنس و رنگ پوست تیره است و عامل قابل تغییر شامل سیگار کشیدن، مصرف الکل، چربی بالا، دیابت، فشارخون و استرس است که افراد می‌توانند آن را تغییر داده و کنترل کنند.

این فوق تخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه در زمستان عفونت‌های باکتریایی و ویروسی می‌تواند بیمار را مستعد سکته مغزی کند، عنوان کرد: برخی گمان می‌کنند استفاده از کرسی در زمستان از سکته مغزی جلوگیری می‌کند در صورتی که استفاده از کرسی‌های زغالی سبب شده افراد بیشتر مستعد سکته شوند.

شریفی یادآور شد: سکته مغزی به این معنا است که در یک قسمت مغز خون و اکسیژن کافی نمی‌رسد یا کاهش پیدا می‌کند بنابراین استفاده از کرسی‌های زغالی سبب کاهش خون رسانی، سردرد، بی‌خوابی، پرخوابی، تهوع و استفراغ می‌شود و مشکلات فرد را افزایش می‌دهند گرچه این مسائل در کرسی‌های برقی کمتر مشاهده می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله با تاکید بر اینکه بیمارانی که مبتلا به مشکلات خون‌رسانی، دیابت و کلیوی هستند نباید از کرسی استفاده کنند، گفت: نشستن در زیر کرسی سبب شده تا خون در پاهای آنها جمع شود و به مرور زمان سبب ورم پا در این افراد و بروز مشکلات در سیستم مغزی آنها شود.

این فوق تخصص مغز و اعصاب عنوان کرد: در زمان که فردی دچار سکته مغزی می‌شود خون‌رسانی در مغز بیمار کاهش یافته یا قطع می‌شود و بدن به صورت اتوماتیک موادی ترشح می‌کند که فشار خون فرد افزایش می‌یابد، در این مواقع ضرورت دارد که ابتدا بیمار در حالت آرامش بدون استرس قرار گیرد و در کمتر از ۴ ساعت به بیمارستان منتقل شود تا پزشک به او دارویی تزریق که جلوی لخته شدن خون را بگیرد.

منبع: شفا آنلاین