getty_rf_photo_of_granola_bars

قابل توجه افراد دیابتی ،تنقلات ،سس پاستا ،ماست ،سس سالاد ،نوشابه های انرژی زا و بسیاری از خوراکیهای روزانه شما سرشار ازمواد قندی ومضر برایتان هستند پس حواستان به  آنها باشد

در غذا هایی که مصرف می کنیم مقادیری قند پنهان وجود دارد که بعلت اینکه مزه غذا را شیرین نمی کند بطور قابل توجهی از چشمان ما مخفی می ماند. البته وجود این مقدار قند در غذا به معنی مضر بودن آن نیست. اما به بیماران دیابتی توصیه می شود که با آگاهی بیشتری این خوراکی ها را مصرف کنند

مخلوط فشرده مغز ها : اگر روی برچسب این تنقلات را بخوانید با کلماتی چون شیره شکر قهوه ای، عسل ،دکستروز ، قطعات شکلات ، فروکتوز و … برمی خورید. در هر اونس از این ماده (حدود یک سوم فنجان) حداکثر 12 و حداقل 5 گرم قند وجود دارد

سس پاستا: سس هایی که برای پاستا بکار می بریم، به نظر خوشمزه می آیند و شیرین نیستند.اما حقیقت این است که در هر فنجان کوچک ازین سس ها 6-12 گرم شکر وجود دارد. به اندازه یک کلوچه شکلاتی.

ماست: حتی ماست های کم چرب هم در هر فنجان حدود 10 گرم قند دارند.

getty_rf_photo_of_fruit_yogurt

سس سالاد: در هر قاشق غذاخوری سس های معمولی سالاد حدود 10 تا 15 گرم قند وجود دارد.

برشتوک صبحانه : در هر فنجان برشتوک معمولی (غیر شیرین)  ذرت، گندم و یا جو حدود 10 تا 20 گرم شکر وجود دارد. معلوم است که در بروشتوک های شیرین (که مورد علاقه کودکان است) مقادیر فراوانی شکر وجود دارد.

getty_rf_photo_of_raisin_bran

نوشابه های انرژی زا: بیشتر این نوشیدنی ها دارای مقادیر فراوانی شکر همراه با کافئین هستند. بعضی ازین نوشابه ها حدود 30 تا 50گرم قند در هر بطری دارند.

کمپوت ها: در هر فنجان از کمپوت میوه 39 گرم قند وجود دارد. اگر آب کمپوت را مصرف نکنید، این میزان به 10 -15 گرم قند در هر فنجان تقلیل می یابد.

سالاد کلم: سالاد سالمی که در کنار فست فود ها در رستوران میل می کنید، در هر وعده معمولی آن 15 گرم قند وجود دارد.

getty_rf_photo_of_ketchup