عشق و علاقه زن و مرد و ازدواج بدون فکر و از روی احساس آن ها می تواند مشکلات جبران ناپذیری ایجاد کند و باعث عدم آرامش و رضایت مندی طرفین در زندگی مشترک شود،به همین دلیل در زمان ازدواج باید با دقت و شناخت اقدام کرد. بسیاری ازجوانان تحت تاثیر تبلیغات، در روز ۱۴ فوریه هرسال دچار هیجان می‌شوند و در انتخاب شریک زندگی خود عجولانه عمل می‌کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند افرادی که در ۱۴ فوریه هر سال با همدیگر آشنا می‌شوند یا حتی ازدواج می‌کنند پایان خوشی در این مسیر مشترک ندارند.

محققان علوم روانشناسی با بررسی برروی زوج‌هایی که در ۱۴ فوریه که به روز عشق مشهور است، ازدواج می‌کنند یا نامزدی با همدیگر را اعلام می‌کنند ۳۷ درصد بیشتر از سایر زوج‌ها ازهم طلاق می‌گیرند یا آشنایی آن‌ها به شکست منجر می‌شود.

کارشناسان دانشگاه ملبورن استرالیا (the University of Melbourne) این پژوهش را بر روی یک میلیون و یک صدهزار زوج انجام داده‌اند و دریافتند کمتر از ۴۵ درصد ا زاین افراد امکان دارد تا سه سال زندگی مشترک خود را ادامه دهند.

روز ولنتاین، سبب هیجان افراد جوان و گرفتن تصمیم‌های غیر منطقی و عجولانه می‌شود و پس از گذشت مدتی این دسته از افراد متوجه تفاهم نداشتن با همدیگر یا سایر تفاوت‌ها و دچار سرشکستگی عاطفی می‌شوند.

کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند برای ازدواج با توجه به اینکه مهمترین تصمیم در زندگی است، زمان کافی را صرف شناخت همدیگر کنند، از اطرافیان، اقوام و دوستان دراین باره راهنمایی بگیرند. در صورت نیاز از مشاورین کمک بگیرند تا بهترین انتخاب را انجام دهند.

ازدواج و نامزدی‌های سریع و عجولانه در روز ولنتاین در کشور‌های غربی رواج بسیار دارد و تعداد زیادی از این ازدواج‌ها و آشنایی‌های ناگهانی به شکست منجر می‌شود.

بالابودن نرخ طلاق و شکست‌های عاطفی در کشور‌های غربی سبب آسیب‌های شدید اقتصادی و روانی افراد شده است.

در گزارشی که در مجله اقتصاد جمعیت (the Journal of Population Economics) به چاپ رسیده است، روانشناسی افراد نشان می‌دهد ازدواج و نامزدی دریک تاریخ خاص برای مردم از جذابیت و هیجان زیادی برخوردار است، اما این مسئله در دراز مدت منجر به آسیب‌های اجتماعی و روانی می‌شود.

کارشناسان نرخ عادی ازدواج در روز‌های عادی سال را حدود ۳۱۳ ازدواج درهفته معرفی می‌کنند که این تعداد در روز ۱۴ فورینه به ۱۰۳۹ می‌رسد و زنگ خطری برای تصمیم گیری‌های عجولانه و یک عمر پشیمیانی است.

منبع:Dailymail