chocolate_np_432321شکلات تلخ حاوی آنتی اکسیدان‌هایی با نام پلی فنول‌هاست که باعث تحریک بیشتر جریان خون در پاها می شوند بنابراین استفاده از آن برای افراد با مشکلات مرتبط با جریان خون در سرخرگ در ناحیه پا توصیه می شود

پزشکان ایتالیاتی معتقدند آنتی اکسیدان‌های موجود در شکلات تلخ در بهبود وضعیت افرادی که از کاهش جریان خون در پاها رنج می‌برند موثر است.

به گزارش مجله پزشکی دکتر سلام ، پزشکان اظهار داشتند: در این بررسی مشاهده شد شرکت کنندگانی که از مشکلات مرتبط با جریان خون در سرخرگ در ناحیه پاهایشان رنج می بردند پس از مصرف شکلات تلخ توانستند بهتر و مسافت طولانی تری را پیاده روی کنند.

شکلات تلخ منبع غنی از آنتی اکسیدان‌هایی با نام پلی فنول‌هاست. محققان بر این باورند پلی فنول‌ها می‌توانند از طریق زیست شیمیایی‌هایی که تحریک کننده رگ‌هاست، جریان خون به سمت پاها را تقویت کنند.

به گفته محققان، بدن مواد شیمیایی ترشح می‌کند که به طور طبیعی رگ‌های خون را در واکنش به محرک‌های خاص متسع می‌کند و جریان خون به سمت نقاط مختلف بدن را افزایش دهد که برخی از مواد شیمیایی موجود در شکلات تلخ می‌تواند بر روشی که این آنزیم‌ها در بدن سوخت و ساز می‌شوند، تاثیر بگذارد.

در این بررسی 20 فرد 60 تا 78 سال مبتلا به بیماری عروق محیطی که موجب می‌شود رگ‌های انتقال دهنده خون از قلب به پاها و دیگر نقاط بدن باریک شود مورد مطالعه قرار گرفتند. کاهش جریان خون می‌تواند مشکلاتی همچون درد،‌ گرفتگی یا خستگی در پاها و لگن را به هنگام راه رفتن ایجاد کند.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان ایتالیایی در این مطالعه از این افراد درخواست شد میزان 40 گرم شکلات تلخ در روز مصرف کنند که مشاهده شد این بیماران پس از مصرف شکلات به طور متوسط می توانند 11 درصد بیشتر و مسافت طولانی تری را پیاده روی کنند.